PROJEK PERCUBAAN - pinjaman peribadi utk SWASTA

CG Sponsors




kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
salam warga CG. ini adalah projek percubaan pinjaman peribadi utk pekerja swasta.

sebagai projek percubaan.... RISIKO kelewatan/kesilapan/reject dan sebagainya mungkin timbul di kemudian hari. oleh yg demikian org2 yg ingin mencuba sahaja digalakkan buat masa ini. Mana2 peminjam yg memerlukan duit segera, sila berurusan dgn ejen2 yg anda fikir boleh menyegerakan pinjaman anda. harap maklum...


syarat: PEKERJA SWASTA.
rekod: BERSIH TANPA CTOS/CCRIS/BLACKLIST
jumlah pinjaman: 5 X GAJI.
gaji minima: RM1500 sebulan.
tempoh berkhidmat: LEBIH 1 TAHUN.
taraf jawatan: TETAP & KONTRAK.
Interest: 7.9%
bayaran balik: S.I
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
projek percubaan camne ?..citer la lebih sikit
 

Budak_Pilah

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
1,092
Reaction score
0
Points
25
kalau syaratnyer mcm ni boleh apply sendiri bro.....kalau mcm tu sapa tak blaklist gaji 1500 keatas dan ada penjamin boleh submit kat aku jugak pinjaman dari agrobank maksimum 20k..tumpang yer tuan tanah
 

advanzato

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,293
Reaction score
13
Points
25
Laaa.... ingatkan percubaan untuk yang blacklisted.... hmmm...baru nak jadi tikus makmal...

:(scam:(scam:(scam
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
kalau syaratnyer mcm ni boleh apply sendiri bro.....kalau mcm tu sapa tak blaklist gaji 1500 keatas dan ada penjamin boleh submit kat aku jugak pinjaman dari agrobank maksimum 20k..tumpang yer tuan tanah

yg tu lain bro....:D:D
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
Laaa.... ingatkan percubaan untuk yang blacklisted.... hmmm...baru nak jadi tikus makmal...

:(scam:(scam:(scam
projek utk blacklist masih tak approve...
dah hampir 6 bulan nego.. belum nampak sinar lagi...
kita jalankan yg ni dulu...
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Aku ingat swasta blacklist boleh apply ropa ropanya cobaan....:eek::eek::eek:
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
projek utk blacklist masih tak approve...
dah hampir 6 bulan nego.. belum nampak sinar lagi...
kita jalankan yg ni dulu...
Aku nak habag kat hang, kalau hang confirm swasta blacklist boleh apply dan dijamin lulus, aku confirm berrrrderet yang apply...
 

buytosell

Active Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,673
Reaction score
3
Points
25
ini pinjaman al-rajhi ker???
salam warga CG. ini adalah projek percubaan pinjaman peribadi utk pekerja swasta.

sebagai projek percubaan.... RISIKO kelewatan/kesilapan/reject dan sebagainya mungkin timbul di kemudian hari. oleh yg demikian org2 yg ingin mencuba sahaja digalakkan buat masa ini. Mana2 peminjam yg memerlukan duit segera, sila berurusan dgn ejen2 yg anda fikir boleh menyegerakan pinjaman anda. harap maklum...


syarat: PEKERJA SWASTA.
rekod: BERSIH TANPA CTOS/CCRIS/BLACKLIST
jumlah pinjaman: 5 X GAJI.
gaji minima: RM1500 sebulan.
tempoh berkhidmat: LEBIH 1 TAHUN.
taraf jawatan: TETAP & KONTRAK.
Interest: 7.9%
bayaran balik: S.I
 
Sponsored Post
Top
Log in Register