Assalamualaikum.
Saya nak beri amaran terhadap warga CariGold dan orang ramai bahawa Demam Getah aka Joe aka
Rahmat Azim Bin Abdul Aziz telah menipu rakan-rakan niaganya.
Dia banyak melambat-lambatkan untuk membuat pembayaran keuntungan dan ada juga yang langsung tidak dapat.~X(
Mengikut anggaran wang dari Rakan-Rakan Niaga melebihi RM500000.00 telah dikutip oleh demam getah aka joe.
Berharap semua rakan niaga boleh membuat tindakan dan melaporkan kepada pihak berkuasa.
Setelah disiasat. Rahmat Azim juga banyak membuat perniagaan yang mencari pelabur di dalam dunia internet. Di dalam Carigold.com saja dia mempunyai 3 ID yang berlainan untuk mencari pelabur. Joe juga turut membawa sahabat baiknya ataupun partner syarikat LAYAR MERAH HEVEA SDN BHD iaitu
Nik Daniaal Affiq Bin Nik Ahmad Fakhri.
ini salah satu thread demam getah di CG, ID lashingcrew.
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=423960
Ini lagi satu, ID Rahmat,
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=61159
Email yang terakhir daripada Demam Getah bahawa dia akan memulangkan modal2 rakan niaga secara berperingkat sehingga december. tapi nampak macam dia nak melambat-lambatkan masa. mungkin nak larikan diri kot.
Ni gambar-gambar Rahmat Azim Bin Abdul Aziz aka demam getah dan juga Nik Daniaal Affiq Bin Nik Ahmad Fakhri partner demam getah supaya korang berhati-hati jika ada orang offer untuk melabur dalam apa jua bidang perniagaan. Kebanyakan perniagaan yang dia cari pelabur dan sekarang ni tak tau la apa yang dia bakal buat atau tengah buat.Berharap rakan-rakan niaga dan warga CariGold boleh sebarkan maklumat ini supaya berhati-hati dengan mereka berdua atau laporkan kepada pihak berkuasa jika terjumpa kat mana-mana.
Detail:
Rahmat Azim Bin Abdul Aziz
I/C No. 720915-14-5343
Facebook :
http://www.facebook.com/jimmyaziz72
Nik Daniaal Affiq Bin Nik Ahmad Fakhri
I/C No. 891003-10-5353
Facebook :
http://www.facebook.com/ndaniaal
p/s to joe: Selagi tak dikembalikan modal-modal semua rakan niaga. saya akan sentiasa post dan sebarkan bahawa anda telah menipu duit rakan niaga. Banyak lagi gambar-gambar dan maklumat akan disebarkan. saya akan buat anda famous juga di thread scammer alert
