BTC USD 50,123.8 Gold USD 1,825.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Projek buat jalan di Kelantan

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Salam, hari ni dpt dokumen untuk projek buat jalan di Kelantan. Ada penerima projek yang nak 'jual' projek kat org lain. Yg berminat perlu sediakan bankdraft 5 juta. Kos projek keseluruhan 34 juta.

Kalau ikutkan sapa yang dapat projek ni, boleh dapat untung atleast 10 juta sbb jalan ni pendek jer...just untuk turap baru dan besarkan jalan ni sikit...

Sy just introducer jer, kalau ade mane2 tauke yg berminat, terus sy bawak jumpe owner projek ni...yg jd introducer tu, duit kopi dah ader, tak perlu markup2 lagi...

p/s: ape2 pun, pembeli projek elok jmpe direct dgn owner projek skrg, kita yg jd org tengah ni, tak payah la amik ape2 deposit, kan susah...kalau jadi, jgn bimbang duit kopi akan ada...so tak perlu markup2 lg dah...

AMARAN: KESAHIHAN PROJEK INI HENDAKLAH DISIASAT SENDIRI PIHAK YANG BERMINAT, SAYA HANYA SEBAGAI INTRODUCER JER...SAYA TAK DIRECT DENGAN OWNER...UNTUNG SABUT TIMBUL, UNTUNG BATU TENGGELAM..
 
Last edited:
Sponsored Post

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
please xplain more..

errr.. modal 5 juta ke?
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Salam, hari ni dpt dokumen untuk projek buat jalan di Kelantan. Ada penerima projek yang nak jual projek kat org lain. Yg berminat perlu sediakan bankdraft 5 juta. Kos projek keseluruhan 34 juta.

Kalau ikutkan sapa yang dapat projek ni, boleh dapat untung atleast 10 juta sbb jalan ni pendek jer...just untuk turap baru dan besarkan jalan ni sikit...

Sy just introducer jer, kalau ade mane2 tauke yg berminat, terus sy bawak jumpe owner projek ni...yg jd introducer tu, duit kopi dah ader, tak perlu markup2 lagi...

p/s: ape2 pun, pembeli projek elok jmpe direct dgn owner projek skrg, kita yg jd org tengah ni, tak payah la amik ape2 deposit, kan susah...kalau jadi, jgn bimbang duit kopi akan ada...so tak perlu markup2 lg dah...
La ni, owner projek nak jual sehingga bila?
Bila projek kena mula?
 

azr

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
Salam, hari ni dpt dokumen untuk projek buat jalan di Kelantan. Ada penerima projek yang nak jual projek kat org lain. Yg berminat perlu sediakan bankdraft 5 juta. Kos projek keseluruhan 34 juta.

Kalau ikutkan sapa yang dapat projek ni, boleh dapat untung atleast 10 juta sbb jalan ni pendek jer...just untuk turap baru dan besarkan jalan ni sikit...

Sy just introducer jer, kalau ade mane2 tauke yg berminat, terus sy bawak jumpe owner projek ni...yg jd introducer tu, duit kopi dah ader, tak perlu markup2 lagi...

p/s: ape2 pun, pembeli projek elok jmpe direct dgn owner projek skrg, kita yg jd org tengah ni, tak payah la amik ape2 deposit, kan susah...kalau jadi, jgn bimbang duit kopi akan ada...so tak perlu markup2 lg dah...

projek buat jalan kat mana? highway ke? cuma nak bankdraf 5 juta je? takda lain2 charge ke? takde no fon ke mcm mana saya nak contact?
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
please xplain more..

errr.. modal 5 juta ke?

5 juta byr kat owner skrg...biase la org dpt kontrak, xde kepakaran, nk untung cpt, jual projek kat orang...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register