BTC USD 41,456.9 Gold USD 1,736.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Project Servis Penjagaan Ternakan Lembu secara Fidlot

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
terbaik idol Champ...tempat pun nampak bersih,tuan mesti jenis yg rajin teliti...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Terima kasih tuan... Bulan puasa ni ada malas skit.. Huhuhu.. Lepas raya nanti baru buat pembersihan... Just to make sure makanan sentiasa cukup dan air bersih sentiasa ada...
 
Sponsored Post

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Pejantan dalam misi penggemokkan... Makan petang lewat arini... Pasni anak2 F1 baka ni kompom pakai bedak semua...

IMG-20190511-WA0014.jpg



IMG-20190512-WA0006.jpg
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Yg ini pula si merah... Umur masih 11 bulan.. Potensi untuk jadi pejantan bagi improvement baka KK sedia ada...

Harap sihat la hendaknya..

IMG-20190512-WA0004.jpg



IMG-20190511-WA0015.jpg
 

haku

Active Member
Joined
Sep 14, 2008
Messages
1,008
Reaction score
19
Points
35
Ada yang join program dengan TT ke?
TT macam dah nak lari je ni.
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,838
Reaction score
414
Points
51
Yg ini pula si merah... Umur masih 11 bulan.. Potensi untuk jadi pejantan bagi improvement baka KK sedia ada...

Harap sihat la hendaknya..

IMG-20190512-WA0004.jpg



IMG-20190511-WA0015.jpg
dah setahun lebih xde apa2 update.
apa khabar aagaknye tt?
ramai yg berminat nak tahu progress projek tt ni.
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,688
Reaction score
294
Points
46
Semoga urusan TT dipermudahkan...ameen 🤲🏼
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,838
Reaction score
414
Points
51
Saja berkongsi.
Itu hari berkesempatan utk buat appointment makan di Sumobek.
Dekat Kampung Panchor, Seremban, Negeri Sembilan.
Dekat jalan Seremban menghala ke Kuala Pilah.
Makan dalam ladang.
Suatu pengalaman yg x dapat nak diungkapkan.
Tempat ni cuma buka setiap Sabtu sahaja (utk makan2, hari2 lain beroperasi sbg ladang ternakan).
Berbaloi, betul2 berbaloi.
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,273
Reaction score
134
Points
83
mantap TT..
niaga cmna skrg?

dah ada berapa ekor lembu matang ?
 

Yuha

Fun Poster
Joined
May 30, 2012
Messages
209
Reaction score
6
Points
15
Member kawan ternak lembu dlm ladang sawit ja. Rumput dan air free. Tiada buat kandang. Jaga vitamin ja. Satu je problem : lembu dicuri.
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,688
Reaction score
294
Points
46
Member kawan ternak lembu dlm ladang sawit ja. Rumput dan air free. Tiada buat kandang. Jaga vitamin ja. Satu je problem : lembu dicuri.
Harap TT punya lembu selamat dan semakin gemok...ameen
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register