Project Servis Penjagaan Ternakan Lembu secara Fidlot

CG Sponsors




lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
57
Points
70
terbaik idol Champ...tempat pun nampak bersih,tuan mesti jenis yg rajin teliti...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Terima kasih tuan... Bulan puasa ni ada malas skit.. Huhuhu.. Lepas raya nanti baru buat pembersihan... Just to make sure makanan sentiasa cukup dan air bersih sentiasa ada...
 
Sponsored Post

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
57
Points
70
Pejantan dalam misi penggemokkan... Makan petang lewat arini... Pasni anak2 F1 baka ni kompom pakai bedak semua...




 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
57
Points
70
Yg ini pula si merah... Umur masih 11 bulan.. Potensi untuk jadi pejantan bagi improvement baka KK sedia ada...

Harap sihat la hendaknya..




 

haku

Active Member
Joined
Sep 14, 2008
Messages
1,006
Reaction score
19
Points
35
Ada yang join program dengan TT ke?
TT macam dah nak lari je ni.
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,555
Reaction score
287
Points
41
Yg ini pula si merah... Umur masih 11 bulan.. Potensi untuk jadi pejantan bagi improvement baka KK sedia ada...

Harap sihat la hendaknya..

IMG-20190512-WA0004.jpg



IMG-20190511-WA0015.jpg
dah setahun lebih xde apa2 update.
apa khabar aagaknye tt?
ramai yg berminat nak tahu progress projek tt ni.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Semoga urusan TT dipermudahkan...ameen 🤲🏼
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,555
Reaction score
287
Points
41
Saja berkongsi.
Itu hari berkesempatan utk buat appointment makan di Sumobek.
Dekat Kampung Panchor, Seremban, Negeri Sembilan.
Dekat jalan Seremban menghala ke Kuala Pilah.
Makan dalam ladang.
Suatu pengalaman yg x dapat nak diungkapkan.
Tempat ni cuma buka setiap Sabtu sahaja (utk makan2, hari2 lain beroperasi sbg ladang ternakan).
Berbaloi, betul2 berbaloi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register