Program Sahabat Agrobank - Jana RM20k monthly!!!

Recommended Brokers


NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
Buat duit di Agro Bank sbg pencen kedua

Simpan rm500 sekali sahaja, komisen setiap bulan rm700- rm21 atau tiada had

Komisen seumur hidup dan boleh diwarisi. Dijamin Bank Negara Malaysia dan Patuh Syariah

Program RUJUKAN yang pertama di malaysia kelolaan Agro bank..
Ramai yang sudah ambil peluang ....

Konsep yang mudah hanya 3 cara sahaja..

1-Anda simpan
2-Anda rujuk org lain
menyimpan
3-Anda ajar org lain buat
rujukan supaya
berlaku duplikasi.

👉Rujuk penyimpan deposit rm500.00
potensi income 10k/bln.

👉Rujuk penyimpan deposit rm1,000.00
Potensi income 21k/bln

Perbandingan
Jika tuan/puan dapat rm21k sebulan, seperti dah ada 42 buah rumah yg dah siap untuk disewa, jika kadar sewaannya rm500.00 sebulan.
Jika hanya berjaya 10% sahaja dari 21k tu, bukankah dah ada 4 buah rumah yg boleh pungut sewanya setiap bulan.
_ Kan seronok_😊

Pasif income berterusan
Setiap 7hb ke akaun anda.

Mudah konsepnya 'power of leverage' di mana anda tidur pun duit masuk.

Tiada peluang buat ajak ramai sekali gus, ajak santai2 - 2 orang sebulan. 10 bulan dah ada 20 orang. Orang tuan ajak buat juga 2 orang sebulan. Saya tengok income pun ok.

Sekurang Kurangnya ada juga income pasif masuk akaun dari sumber ini.
_ PM Nama dan alamatnya, nanti team saya akan pos borang dan nanti team akan tunjuk satu satu prosesnya_.

GANJARAN YANG DIBERIKAN AGRO BANK

1) Komisen setiap bulan
2) Cabutan bertuah 15 orang pemenang setiap bulan
3) RM2k kepada perujuk tertinggi
4) Ahli dengan ganjaran bulanan RM2k sebulan layak mendapat tawaran Umrah bagi orang islam dan melancung ke luar negara bagi bukan islam

Tambahan ganjaran daripada saya secara peribadi:-

Kpd Perujuk agro level 1 - 4
Saya, anda layak dapat daftar ahli khairat percuma dengan bawa 10 orang perujuk baru agro bersama2 anda. Tawaran hanya sah dari 1 April - 30 April 2017. Dlm masa yg sama anda juga bina income dan hadiah2 lain tawaran agro bank.

Kelebihan kad khairat dlm masa setahun

Faedah yg dapat:-
1. Pengurusan Jenazah lengkap bernilai rm2k
2. Wang khairat rm700.00
3. PA mati kemalangan rm10k.
4. Sepanjang tempoh jadi ahli, duit caruman dapt jadi pusingan kpd yg pergi dulu.
5. Dengan keahlian beri peluang pendapatan kpd yg jadi agen.

🎯 FIKIR²KAN 🎯
Jika berminat nak join kena dapatkan borang keahlian dari kami. Sila bagi detail :
1️⃣Nama
2️⃣Alamat Penuh
Kami akan poskan borang dan tuan/puan bawa borang ke Agro Bank berdekatan utk buka akaun.

📲018 956 0800
 
Sponsored Post

niagafx

Permanently Banned - Hatred Contents / Troll
Joined
Nov 30, 2016
Messages
676
Reaction score
63
Points
20
--- market close.....----
 
Last edited:

niagafx

Permanently Banned - Hatred Contents / Troll
Joined
Nov 30, 2016
Messages
676
Reaction score
63
Points
20
--- market close.....----
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register