Program Sahabat Agrobank - Jana RM20k monthly!!!

CG Sponsors




alien

Junior Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
93
Reaction score
0
Points
6
"AGROBANK membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan tambahan secara PERCUMA melalui Program SAHABAT AGRO"

Apakah Program SAHABAT AGRO?

"SAHABAT AGRO adalah sebuah Program Pemasaran yang diwujudkan oleh AGROBANK bagi mempromosikan produk dan servis berpandukan konsep keahlian, rujukan dan ganjaran"

Apakah kelebihan menyertai Program Pemasaran SAHABAT AGRO?


++ Tiada risiko kewangan ++

++ Ganjaran lumayan secara pasif setiap bulan ++

++ Ganjaran boleh dipindah milik ++

++ Tiada had simpanan ++

++ Produk patuh syariah ++

++ Boleh dijadikan inisiatif amal jariah ++





Simulasi ganjaran Program Pemasaran SAHABAT AGRO yang dibayar setiap bulan oleh Agrobank:




Laman web TeamSahabatAgro.com ini direka khas untuk anda yang berminat mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank dan ingin mendapatkan prospek secara dalam talian dengan MUDAH, PANTAS dan SISTEMATIK iaitu dengan hanya mempromosikan laman web rujukan TeamSahabatAgro.com anda sendiri:

www.teamsahabatagro.com/LoginIdAnda

Anda hanya perlu mendaftar ahli di TeamSahabatAgro.com ini secara PERCUMA sekarang untuk mendapatkan terus laman web rujukan anda diatas dan melihat sendiri fungsi-fungsi laman ahli anda serta maklumat lanjut bagaimana untuk mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank bersama rangkaian online TeamSahabatAgro.com



WhatsApp Admin: 0132878765
Website Referral/Affiliate Program Sahabat Agro: www.TeamSahabatAgro.com
Lama tak up... abg alien kasi up sikit... :)paid
 
Sponsored Post

alien

Junior Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
93
Reaction score
0
Points
6
"AGROBANK membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan tambahan secara PERCUMA melalui Program SAHABAT AGRO"

Apakah Program SAHABAT AGRO?

"SAHABAT AGRO adalah sebuah Program Pemasaran yang diwujudkan oleh AGROBANK bagi mempromosikan produk dan servis berpandukan konsep keahlian, rujukan dan ganjaran"

Apakah kelebihan menyertai Program Pemasaran SAHABAT AGRO?


++ Tiada risiko kewangan ++

++ Ganjaran lumayan secara pasif setiap bulan ++

++ Ganjaran boleh dipindah milik ++

++ Tiada had simpanan ++

++ Produk patuh syariah ++

++ Boleh dijadikan inisiatif amal jariah ++





Simulasi ganjaran Program Pemasaran SAHABAT AGRO yang dibayar setiap bulan oleh Agrobank:




Laman web TeamSahabatAgro.com ini direka khas untuk anda yang berminat mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank dan ingin mendapatkan prospek secara dalam talian dengan MUDAH, PANTAS dan SISTEMATIK iaitu dengan hanya mempromosikan laman web rujukan TeamSahabatAgro.com anda sendiri:

www.teamsahabatagro.com/LoginIdAnda

Anda hanya perlu mendaftar ahli di TeamSahabatAgro.com ini secara PERCUMA sekarang untuk mendapatkan terus laman web rujukan anda diatas dan melihat sendiri fungsi-fungsi laman ahli anda serta maklumat lanjut bagaimana untuk mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank bersama rangkaian online TeamSahabatAgro.com



WhatsApp Admin: 0132878765
Website Referral/Affiliate Program Sahabat Agro: www.TeamSahabatAgro.com
Alhamdulillah... website abg alien bertambah ahli hari ini. Ramai yg whatsapp abg alien bertanyakan bagaimana nak cepat dpt passive income mcm simulasi.. jawapan abg alien... kena wajib usaha & tawakal.. gunakan laman web replika masing2 utk promosi.. dan referral rakan2 sekeliling anda... Promosi online + offline = boost income... 24 jam web replika anda akan bekerja bila dah viral nnt... abg alien pukul 2-3 pagi masih ada yang register di web.. tanpa berjumpa... :)paid
 

alien

Junior Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
93
Reaction score
0
Points
6
"AGROBANK membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan tambahan secara PERCUMA melalui Program SAHABAT AGRO"

Apakah Program SAHABAT AGRO?

"SAHABAT AGRO adalah sebuah Program Pemasaran yang diwujudkan oleh AGROBANK bagi mempromosikan produk dan servis berpandukan konsep keahlian, rujukan dan ganjaran"

Apakah kelebihan menyertai Program Pemasaran SAHABAT AGRO?


++ Tiada risiko kewangan ++

++ Ganjaran lumayan secara pasif setiap bulan ++

++ Ganjaran boleh dipindah milik ++

++ Tiada had simpanan ++

++ Produk patuh syariah ++

++ Boleh dijadikan inisiatif amal jariah ++





Simulasi ganjaran Program Pemasaran SAHABAT AGRO yang dibayar setiap bulan oleh Agrobank:




Laman web TeamSahabatAgro.com ini direka khas untuk anda yang berminat mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank dan ingin mendapatkan prospek secara dalam talian dengan MUDAH, PANTAS dan SISTEMATIK iaitu dengan hanya mempromosikan laman web rujukan TeamSahabatAgro.com anda sendiri:

www.teamsahabatagro.com/LoginIdAnda

Anda hanya perlu mendaftar ahli di TeamSahabatAgro.com ini secara PERCUMA sekarang untuk mendapatkan terus laman web rujukan anda diatas dan melihat sendiri fungsi-fungsi laman ahli anda serta maklumat lanjut bagaimana untuk mendaftar Program Sahabat Agro di Agrobank bersama rangkaian online TeamSahabatAgro.com



WhatsApp Admin: 0132878765
Website Referral/Affiliate Program Sahabat Agro: www.TeamSahabatAgro.com
Selamat hari Malaysia... :)paid
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,170
Reaction score
44
Points
30
aku pn dapat wasap dr member suruh join...acaner operasi dia ni?
 

Agrobank

Freshie
Joined
Sep 19, 2016
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
AGROBANK - RM70K bulanan dgn simpanan RM500 je



Konsep Asas Program Agrobank

⏩ Simpan duit minima RM500 (jangan risau boleh keluarkan balik 100%)
⏩ Ajak kawan2 menyimpan juga (minima 15 orang)

Anda akan mendapat bonus sehingga 4 level ke bawah

Jika rajin, Anda Terpaksa mendapat Bonus RM70K setiap bulan sampai bila2.

Ini dipanggil income pasif, kerja sekali saja tapi income smpai bila2.

CONTOH:

Kita baru join
✅ Kita ajak Lina ➖ (Level 1)
✅ Lina ajak Fiza ➖ (Level 2)
✅ Fiza ajak Mona ➖ (Level 3)
✅ Mona ajak Ahmad ➖ (Level 4)

Jadi, walaupon kite hanya ajak Lina, tp bonus kite dapat sampai level 4 (Ahmad)...

Cube bayangkn kalau setiap ahli taja 15 org... tue yg bleh dapat income pasif RM70K SETIAP BULAN...

Kenapa Perlu Join Group RM70K kami:-

⏩ Anda join, terus jadi Admin group (Whatsapp)
⏩ 100% Support dari Admin-Admin yang lain
⏩ Target Jelas RM70K setiap bulan InsyaAllah
⏩ Duplikasi 15 Orang sahaja (Jika lebih Digalakkan)
⏩ Ada prospek? Tapi x tau nak terangkan... Boleh invite terus ke dalam group, Admin2 lain akan support.. Andai prospek bminat, kami akan mintak prospek itu PM anda terus...

P/S:
Agrobank syarikat berkaitan kerajaan (X akan lingkup).
Baru June 2016 dilancarkan, market fresh. Skg tengah hot.



Group RM70K Sebulan
Whatsapp Fana 012 6179 246
Sahabat Agrobank Berdaftar
Farhana MUAR
www.facebook.com/agensahagrobank


https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14344765_686976971468539_867529648308155137_n.jpg?oh=6e39336ba34b21df0733e96e634a78b3&oe=58854992














[/IMG]
 

Agrobank

Freshie
Joined
Sep 19, 2016
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Tuan2 dan puan2,,,

Mohon jangan salah sangka, program ni masih baru, BUKAN MLM...

Konsep nya adalah simpan dan rujuk kawan2.

Simpan RM500 min saje

Cari 15 Orang jana 5 atau 6 angka SETIAP BULAN

Lagi satu yang bes, xperlu maintain ape2...

Saya dah terankan semua, ANDA BOLEH KE AGROBANK DAN BERTANYA PROGRAM INI YANG DINAMAMAKAN "SAHABAT AGROPRIMAS"

atau nak tahu lanjut boleh PM sy

Thanks Carigold
 

tahainc

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2012
Messages
594
Reaction score
9
Points
15
Boss dari mane dapat keuntungan ? Berapa % ?
 

Agrobank

Freshie
Joined
Sep 19, 2016
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Agrobank jana pasif income

Boss dari mane dapat keuntungan ? Berapa % ?
Kita dapat sampai 4 level...

% pecahan tu agrobank ada buat, sory xde gambat nak pos sini.. Berminat pm ke..

Pakai tablet ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register