BTC USD 56,695.9 Gold USD 1,768.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Program Office dalam thumbdrive?

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Ada tak program office 2003 yang diinstallkan kat dalam thumbdrive? Kalau ada kat mana nak beli atau sesapa yang leh buatkan than jual kat aku. Nak prgram WORD, EXCEL, POWER POINT dan FRONTPAGE saja. laptop aku tak boleh nakinstall sebab tarak drive.
 
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Messages
8,360
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,360
Reaction score
1,155
Points
151
download free je boss..ade je..
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Messages
7,565
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
pesal tak wat sendiri je mekrosop words, excel, powerpoint nan frontpage tu...
jadikan semua tu portable
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Messages
7,565
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
sapa2 yg boleh install mekrosop opis, jadikan dia portable, pastu completely uninstall mekrosop opis tu... gunakan yg portable tu je, sumbat mana2 thumbdrive, boleh guna kat mana2 pc
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register