Program Office dalam thumbdrive?

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Ada tak program office 2003 yang diinstallkan kat dalam thumbdrive? Kalau ada kat mana nak beli atau sesapa yang leh buatkan than jual kat aku. Nak prgram WORD, EXCEL, POWER POINT dan FRONTPAGE saja. laptop aku tak boleh nakinstall sebab tarak drive.
 
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,347
Reaction score
1,147
Points
151
download free je boss..ade je..
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
pesal tak wat sendiri je mekrosop words, excel, powerpoint nan frontpage tu...
jadikan semua tu portable
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
sapa2 yg boleh install mekrosop opis, jadikan dia portable, pastu completely uninstall mekrosop opis tu... gunakan yg portable tu je, sumbat mana2 thumbdrive, boleh guna kat mana2 pc
 
Sponsored Post
Top
Log in Register