Prison Break

CG Sponsors




siapakah pelakon prisonbreak yang anda paling suka??


  • Total voters
    151

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,686
Reaction score
443
Points
91
tgh layan season 2.
sampai episod 13. ending episod 13 plot twist,kellerman bunuh fbi tu. kellerman skrg di pihak scofield n lincon. tp x tentu jugak,blh jadi ia 1 muslihat dan perangkap.
penarik utk layan Prison Break ni byk suspen dan kejutan.
 
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,941
Reaction score
89
Points
125
tgh layan season 2.
sampai episod 13. ending episod 13 plot twist,kellerman bunuh fbi tu. kellerman skrg di pihak scofield n lincon. tp x tentu jugak,blh jadi ia 1 muslihat dan perangkap.
penarik utk layan Prison Break ni byk suspen dan kejutan.
aku dah 4 kali layan hahhaha...ni pun tgh layan utk kali yg ke 5 kat netflix wakakaka...dah season 3 dah ni
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,686
Reaction score
443
Points
91
baru habis layan season 2. dia punya ending,hah mampos. apa itu SONA terjawab.
puas hati aku lelaki berlagak muka cina tu mati
t-bag ni liat sungguh nyawa dia
tak sabaq nak tgk season 3 ni,scofield dlm penjara Panama pulak
 

chel_fi82

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,347
Reaction score
52
Points
40
baru habis layan season 2. dia punya ending,hah mampos. apa itu SONA terjawab.
puas hati aku lelaki berlagak muka cina tu mati
t-bag ni liat sungguh nyawa dia
tak sabaq nak tgk season 3 ni,scofield dlm penjara Panama pulak
t-bag tu sampai sampai hbis seosan tak mati
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,813
Reaction score
2,308
Points
151
cerita waktu aku sekolah menengah ni....tapi aku layan lambat sikit....waktu masuk universiti baru layan...

seriously aku jatuh hati dkt Sarah Wayne Callies (yg Doktor) tu.... haha.... dalam Prison Break ni, dia nampak mcm gadis yg innocent dan ayu.... sumpah aku pernah rasa jatuh hati kt dia...haha... kelakar bila teringat balik...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register