Prison Break

CG Sponsors




siapakah pelakon prisonbreak yang anda paling suka??


  • Total voters
    148

dukati

Active Member
Joined
Feb 28, 2009
Messages
2,220
Reaction score
10
Points
25
kat kodi ada boss:D:D
baru je lepas tgk:D:D
Michael x kenal Lincoln le pulak:)):)):))
Tapak tangan pun dh penuh tatoo
hahaha x kenai lak abg dia.heran toi cemana dia dok sana plak.konpius. tattoo penuh dgn plan weiii :))
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,709
Reaction score
603
Points
126
ohooiii .. lama tunggu season 5 ni..

sebenarnya den minat t-bag juga..sbb dia mmg btol2 menjiwai watak penjahat + muka dia skali haha.. tp bleh poll satu je, den pilih mahone ..

sgt suka masa dia torture assasin tu..saeson 4 tak silap..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Semestinya Sarah...keke~

Jatuh cinta masa 1st time nampak dia.



Season 1 paling best.

Season 2...sengal.

Pastu stop terus.

Season 5 ni malas dah nak follow.
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,709
Reaction score
603
Points
126
Siri Popular ‘Prison Break’ Diperkenalkan Dengan Versi Manga

Mula ditayangkan pada 2005, siri popular ini masih lagi menjadi buah mulut peminat siri TV sehingga kini. Karakter Michael Scofield dalam misi menyelamatkan abangnya daripada Penjara Fox River ditambah dengan pelbagai konflik yang dihadapi antara yang membuatkan para penonton melekat dengan siri ini.

Terbaru, siri Prison Break telah diadaptasi dengan cara yang agak unik dimana siri ini hadir dengan versi Manga. Dilukis oleh Hikosuke Soyama, manga dari Jepun ini bakal memaparkan siri Prison Break dalam versi komik.





Menariknya, mereka masih lagi mengekalkan watak dan jalan cerita yang sama bagi memberikan feel yang seakan sama dengan siri popular ini. Setakat ini, empat episod terawal Prison Break sedia ditawarkan melalui pembacaan di laman Piccoma. Walaubagaimanapun cuma manga dalam Bahasa Jepun yang dikeluarkan setakat ini. Anda boleh klik di sini untuk membacanya.

Selain itu, terdapat juga ura-ura yang mengatakan Prison Break bakal kembali dengan musim keenam namun masih belum diketahui bilakah tarikh tayangannya. Pastinya orang ramai merindui gelangan Michael Scofield dan Lincoln Burrows yang tidak lekang dengan masalah dan konflik.


Sumber
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,664
Reaction score
439
Points
91
Prison Break tahun 2005 aku baru layan. Mantap weh. Macam mana dia plan nak loloskan diri dari penjara. Suspen gila 2 episod terakhir. Nak sambung season 2 pulak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register