To Sell PRINTING BAJU full sublimation jersey dll

CG Sponsors




mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
Esok, tarikh akhir untuk batch 3 baju merdeka. Lepas ni dah tutup ya.

Siapa2 nak baju merdeka or design/buat baju sublimation, jersey roger2 saya.
 
Sponsored Post

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
bos klu nk order 2 pasang bole tk atau ada min order.
boleh, baju merdeka boleh order 2 helai pun saya ambik juga.

Cuma untuk baju2 design/ sublimation jersey yg ditempah ada minimun order.

tuan, wasap saya 0172980708
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25











- Baju MERDEKA, saya extend ambik order ke hari RABU.

- Baju MERDEKA, tak ada minimum order. Sehelai 2 pun boleh order.

- Batch 3 ni, saya offer FREE POS DAN COD (hanya area KL) untuk order 5 helai ke atas.

- Boleh bayar deposit dulu (order 15 helai ke atas)

- Invoice akan diberikan kepada customer yang request. Jadi senang untuk claim.


p/s: Whatsapp saya untuk order ya, 0172980708.
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
612
Points
161











- Baju MERDEKA, saya extend ambik order ke hari RABU.

- Baju MERDEKA, tak ada minimum order. Sehelai 2 pun boleh order.

- Batch 3 ni, saya offer FREE POS DAN COD (hanya area KL) untuk order 5 helai ke atas.

- Boleh bayar deposit dulu (order 15 helai ke atas)

- Invoice akan diberikan kepada customer yang request. Jadi senang untuk claim.


p/s: Whatsapp saya untuk order ya, 0172980708.
Ms mocca, awak ada buat embroidery tak?:-?
Nak order utk company.
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
Ms mocca, awak ada buat embroidery tak?:-?
Nak order utk company.
Salam tuan cre8tive.

Ya ada tuan, ada buat baju embroidery juga :)

Silalah wasap saya 0172980708, untuk bagi design.

Terima kasih tuan :D
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
612
Points
161
Salam tuan cre8tive.

Ya ada tuan, ada buat baju embroidery juga :)

Silalah wasap saya 0172980708, untuk bagi design.

Terima kasih tuan :D
Actually saya baru jer order tshirt dgn supplier lain. Taktau plak ms mocca buat tshirt jgk.:D takpe mungkin nak order lagi in the future jadi ms mocca bagi jelah quotation.

Nnt saya whatsapp awak yer. Kita pernah berurusan sblm ni, raya haritu.hehe
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
Actually saya baru jer order tshirt dgn supplier lain. Taktau plak ms mocca buat tshirt jgk.:D takpe mungkin nak order lagi in the future jadi ms mocca bagi jelah quotation.

Nnt saya whatsapp awak yer. Kita pernah berurusan sblm ni, raya haritu.hehe

Ya tuan, demi sesuap nasi :D
baik, nanti saya siapkan quotation tu. Tengah kerja

Oh ya, return customer ni. Gerenti bagi harga kawan2 :)cgrock
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
Esok, hari terakhir untuk order baju merdeka ya.

3rd batch ni, adalah last batch untuk order.



Wahai sahabat2 sekali, nak buat baju? Design baju untuk persatuan, sekolah, company, aktiviti, hari keluarga, hari sukan dan lain2 lagi.

Boleh lah roger2 saya untuk baju "GAYA, MUTU, KEUNGGULAN DAN HARGA MESRA".
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,240
Reaction score
1
Points
25
Cepat2 wasap 0172980708 utk order baju merdeka. Kejap lagi saya nak tutup order sudah.


Siapa2 nak design/buat baju roger je saya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register