BTC USD 49,007.6 Gold USD 1,786.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Printer dan LCD diperlukan

tirani

Active+ Member
Messages
2,639
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
tempat keja kawan aku ni memerlukan 4 biji printer dan sebiji LCD berjenama.. budget setiap unit adalah dalam RM3000 sahaja.. antara spesifikasinya adalah printer tu boleh print 2 page (depan dan belakang)

oleh yang demikian kalau ada sapa2 boleh bantu aku dapatkan barangan ini dengan harga yang menarik boleh msg kat sini..

*betoi ka aku buka thread ni..kalau salah tlg la pindah kat tempat lain..hehe..
 
Last edited:
Sponsored Post

mattop

Legendary Member
Messages
12,396
Paid Membership
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
nak menyibuk jugak walaupun tak dapat nak nolong.... :D
 

tirani

Active+ Member
Messages
2,639
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
mana ni..tak ada org sudi membantu ka..hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register