Preparation for Interview and Promo

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,846
Reaction score
1,038
Points
163
Location
Planet Bumi


Anda dah PENAT pergi banyak interview tapi tak dapat satu keje pun?

TAKUT di buang kerja dengan keadaan ekonomi sekarang?

Sering rasa MALU dengan saudara mara, kawan sekolah dengan pekerjaan dan ekonomi anda sekarang?

Nak cari kerja baru, tapi 'tak CONFIDENT' dengan resume sekarang

Anda rasa NERVOUS nak attend interview?

Apply keje online tapi TAK DAPAT SATU INTERVIEW PUN?

Dapatkan Penulisan Resume Baru secara Profesional dan Konsultansi Persediaan Interview bagi menyelesaikan kemelut kerjaya anda dengan efektif SEGERA!!


Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh & salam ceria warga CG semua.
Di sini ada penyediakan perkhidmatankonsultansi persediaan temuduga dalam membantu anda menjawab soalan temuduga, perancangan sebelum hadiri temuduga dan sebarang khidmat nasihat dalam career progression anda.




Saya Dilah, menyediakan perkhidmatan konsultansi persediaan temuduga secara face to face dan lain-lain lagi:

  • Konsultansi Persediaan Temuduga
  • Resume Writing (Saya tulis resume baru untuk anda)
  • LinkedIn Profile Grooming
  • Numerology Report






Berpengalaman di bidang Human Resource di Malaysia dan Singapura dan saya juga adalah kaunselor Klinik Resume di Career Fair 2011 dan 2012.Selain itu antara pelanggan saya adalah syarikat-syarikat Government Link Company (GLC),syarikat oil & gas yg tersenarai di Forbes Top 500 Worldwide Company dan syarikat-syarikat di Malaysia dan Singapura.

InsyaaAllah dengan pengalaman yang ada saya akan membantu untuk menaikkan potensi anda dalam dunia kerjaya.

Alhamdulillah, Feedback dari dari warga CG:

Servis terbaik dr TT..TT ejas aku nye resume hari tu.. Letak ayat power ..pemanis perasa sume.. Memang 5 bintang la aku bagi..

Last aku g interview berbekalkan resume yg TT buat.. Aku dapat keje bru .. Gaji double dr previous job..
Merasa gak gaji 5 angka.. Hehe.. Tq TT..
Srvice yg sgt bagus dn berguna kpd saya d saat sy benar2 memerlukan kerja.
Kerana resume yg mantap, sy d panggil interview dgn 4 buah bank dn sebuah auditor firm yg mantap wpun sblm ni payah nk dpat pnggilan sebegitu..
Terima kasih cik dylla. Berkat bantuan cik dylla sy dh dpat job offer dgn rhb bank dn tadi pula dgn hsbc bank.alhamdulillah.
servis terbaik dari cik dila :)cgrock

step by step guide..resume rewriting yang sangat bagus!! :)cgrock

highly recommended to cgrian atau sesiapa sahaja diluar sana!!:)
salam cik dila
terima kasih bantuan dri cik dila
Resume yg power, tip2 apply kerja yg effektif,tip2 temuduga yg berkesan
alhamdulilah,mudah dpt interview dan ad yg dh dpt offer
:)
servis yang terbaik dari cik dilla..dari grooming interview sampailah buat resume yang baru untuk aku..Alhamdulillah, berbaloi jugak.. sekarang dah dapat kerja baru..aku recommend utk warga cg..apply jer ilmu yang cik dilla ajar, insya-Allah berjaya...tq tt..:)cgrock:)cgrock
bump untuk tt sbb aku dh try. serius xdisangka2 dan kagum hasil kerja tt
terima kasih tt, sangat cepat respon dan byk membantu!!
terbaik service cik dila sayang ni... :">
Well grooming :D
servis terbaik dari tt...
servis siap update kan profile kat jobstreet tu.. tqvm tt
Anda bila lagi?



Hubungi saya segera di : www.wasap.my/0126279073/sayanaktulisresumebaru 012 6279073 (Dyla)([email protected] whatapps)0126279073
email : [email protected]
729769696
#6bulanwaranti
#interview
#resumewriting
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,846
Reaction score
1,038
Points
163
Location
Planet Bumi
Normal price:

List Service yang di sediakan:

  • Online @ Face to Face Interview Grooming RM290
  • LinkedIn Profile Grooming RM290
  • Resume Writing (saya tulis resume baru anda) RM290
  • Numerology Report RM290

PROMOTION:
  • Online @ Face to Face Grooming + Resume Writing + FREE TOOLS untuk dapatkan lebih banyak interview (Saya tulis resume baru dan berikan konsultansi persediaan temuduga,tips-tips cara jawab soalan dan lain-lain) RM360 Sahaja(NORMAL PRICE RM490)(Untuk 27 pelanggan pertama)
  • Resume Writing(Saya tulis resume baru) + FREE TOOLS untuk dapatkan lebih banyak interview RM240 Sahaja (NORMAL PRICE RM290) (untuk 27 customer pertama)
  • Bonus untuk pakej Resume Writing & Interview Grooming:Tips untuk nego gaji (salary negotiation) ketika temuduga dan doa sebelum temuduga (untuk muslimin & muslimah) FREE
    :)cgrock :)cgrock


Whatsapp saya Dyla:0126279073 atau tekan link ini:
http://www.wasap.my/60126279073/SayaNakTulisResumeBaru atau email segera ke [email protected]
Sms @ Whatsapp: 012 6279073​
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register