BTC USD 40,198.2 Gold USD 1,817.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Premium Beautiful

mariberniaga

Freshie
Joined
Nov 15, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Sharing the magical of Premium Beautiful (PB)

1. selain untuk MAINTAIN /LOSE weight tapi ia turut membentuk (RE-SHAPE) badan

2. membantu MENGHILANGKAN kulit yang merekah (stretch mark) macam yang ada kat pinggul,peha,payudara and perut (bagi yang pernah mengandung memang normal ada masalah stretch mark kat perut atau payudara dan ianya memang BURUK kalau dibiarkan)

3. MEMBETULKAN kedudukan rahim, MENAIKKAN semula posisi rahim dan MENYEMBUHKAN luka dalaman

4. MEMBETULKAN struktur/posture badan (tulang belakang) dan dalam masa yang sama mengubati (lenguh-lenguh) sakit belakang, sakit pinggang, sakit bahu & slip disk

5. MENAMBAHKAN susu badan (yang ni sangat penting bagi yang breastfeed )

6. MENYELESAIKAN masalah haid tak teratur, senggugut dan keputihan

7. MENINGKATKAN metabolisma badan, meningkatkan/MELANCARKAN peredaran darah yang hasilnya akan membuang segala toxin/racun dalam badan so badan akan segar, tak cepat letih and bonus bagi kita, kulit akan bertambah cantik

8. MENGELAKKAN pertumbuhan bakteria justeru menghilangkan bau badan

9. MENCEGAH kanser

10. MENGHARMONIKAN hubungan suami isteri (menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin & mengetatkan dalaman vagina


Product nih memang betul-betul berkesan dan ianya telah terbukti.

Hubungi saya melalui email atau 0123939692 untuk lebih information and consultation

:D
 
Sponsored Post

mariberniaga

Freshie
Joined
Nov 15, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
And PB not only meant for BEAUTY, but it main purpose is HEALTH benefits!

34766_428170859776_809679776_4460704_7000150_n.jpg
 

mariberniaga

Freshie
Joined
Nov 15, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Harga dia bergantung pada size...

measure size dulu baru tau total harga dia...

PB ada 3 sets...

Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle..

lifetime warranty

size kita akan ukur so xde masalah x selesa, ketat and all..
 
Last edited:

mariberniaga

Freshie
Joined
Nov 15, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Lifetime Warranty...

beli sekali jer untuk kegunaan yang lama
 

mariberniaga

Freshie
Joined
Nov 15, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Peluang untuk bertemu Juara Gadis Melayu 3 yang akan share more pasal PB

cnctc me for more info
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register