>> PrEkTiS BoLiNg PrA-ToNoMeN <<

CG Sponsors




JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Gila Gila Pra-tonomen....

Tempat : IOI MALL PUCHONG

Tarikh : TBA - 9pm

Yuran : RM2je

Tema Pakaian : BIRU / PUTIH >> Baju CG adalah digalakkan

Adalah aku merangkap mohor besar Rajautara ingin menjemput korang membolingkan diri pada suatu malam yg belum dipastikan lagi bila ( sblm tonomen Alamanda) bertempat di IOI Mall Puchong..

Pra Tonomen ni x susah bg sesapa yg nak join... yuran 2hinggit jer..3 game bayar sendiri...Bola boling jer boleh bawak...jgn bawa bola pingpong lak...kasut boleh bawak sendiri punya gak...nak kaki ayam pun xper..xder kitorang kesah!!:p

Hadiah akan diberi pada tempat ke 3...ke 5 dan ke 7..pandai2 la korang bajet nak aim nombor tuh..so jgn la bersungguh2 sgt..:eek::eek::eek:

So kalau dah terer nanti boleh la kita join tonomen yg dianjurkan oleh Tuan MM di Alamanda..:)cgrock

ALAMANDA...HERE WE COME!!!!


Anjuran 3 Musketeers >> Rajautara, AhmadDaniel & JaMeQ
 
Last edited:
Sponsored Post

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Kehadiran :

1. rajautara
2. ahmaddaniel
3. jameq
4. ZcK
5. jameq_old
6. kamen


Sapa2 nak join bg tau...aku antor masuk sini..
 
Last edited:

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
reserved 4 pic: pic yg mungkin akan siap macam ni la kot..ekekkeke





 
Last edited:

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
pic lagi..byk pic nih..ekekkeke
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
aik reserved pic je lebey
muahahahahahaha
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
takbest,, takmo join..:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register