Prediction Game - Liga Super Malaysia

CG Sponsors




fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33




Hello rakan2 semua...
Saya ada membuka ramalan liga super 2010 di

Code:
http://www.malaysiansuperleague.co.cc/
Code:
http://www.malaysianleague.info.tm/
Pendaftaran adalah percuma, dan pengaktifan hanya dibuat oleh admin. Ini kerana ingin menjaga keselamatan laman web yang direka.

Website ini sebenarnya telah lama ditubuhkan dan kini diubah kembali kepada wajah baru...

Setakat ini saya sedang dalam proses manambah naik website supaya lebih professional...

kepada yang berminat sila la cuba..

sesiapa yang meneka lebih bagus akan menjadi juara carta...

hadiah mungkin akan dibincangkan jika semua bersetuju serta cadangan2 juga diterima.. buat masa ni belum ada hadiah yg ditawarkan:)cgrock

apa pun pengundian telah bermula...

mengikut jadual fam besok adalah hari permulaan...


JADILAH PESERTA YANG TERAWAL SEKARANGGGGG!!!

SUPPORT BOLA KITA


laman web ini juga tersenarai di

Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_League_Malaysia
ps : sebarang cadangan dan komen anda adalah dialu-alukan
:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bagus nie
buatan malaysia
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
sesape agak2 nak sponsor hadiah pon bleh hehehehe...
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Perghh...
Football Forecast Macam EPL beb.....

Thumb Up untuk TT
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
sesape agak2 nak sponsor hadiah pon bleh hehehehe...

Hadiah boleh kumpul antara member2 yang berminat, buat tabung kutipan..then end season kita berikan kpd tempat pertama, kedua dan ketiga
:)
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Xleh daftar pon bro..??
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
dah bleh dah aku still cari bug ni...td ada problem skit..

aku masih lagi buat programming skit2 nak combined 2 script
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
update website programming dah ok.. sesape yg ada masalah bolehlah komen disini..dan di forum malaysianleague.info.tm
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Ved still x boleh daftar bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register