BTC USD 49,079.5 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Prana shakti international brotherwood

usahajaya

Fun Poster
Messages
869
Joined
Oct 5, 2007
Messages
869
Reaction score
7
Points
15
Salam.

Maafla kalau dah ada thread yg sama. Nak tau pasal Prana Shakti International Brotherhood ni. Ada sape2 yg penah join training ni x?
 
Sponsored Post

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
Salam.

Maafla kalau dah ada thread yg sama. Nak tau pasal Prana Shakti International Brotherhood ni. Ada sape2 yg penah join training ni x?

xpnah dengar r plak...

ke aku yg tertinggal?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Messages
25,111
Paid Membership
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
nih persatuan silat rasanya....

guna teknik meditasi kuno....

gaya cam ada unsur2 hindu.....
 

usahajaya

Fun Poster
Messages
869
Joined
Oct 5, 2007
Messages
869
Reaction score
7
Points
15
nih persatuan silat rasanya....

guna teknik meditasi kuno....

gaya cam ada unsur2 hindu.....

Nama memang ada unsur2 Hindu. Dlm training ni ada ajar pasal hipnosis org, aura dll. Aku pun x faham sangat. Aku cuma nak tau benda ni tepesong x dr Islam.
 

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Nama memang ada unsur2 Hindu. Dlm training ni ada ajar pasal hipnosis org, aura dll. Aku pun x faham sangat. Aku cuma nak tau benda ni tepesong x dr Islam.


kalau dah ada nama shakti tu...was was aku....

kalau was was....tinggalkan jer.....
 

ating78

Freshie
Messages
47
Joined
Jul 9, 2008
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
Yang nie sejenis dengan cakra alam. Prana nama indon kat m'sia panggil tenaga dalam. Shakti sama dengan sakti cuma ejaan jer. Macam english US dengan english UK
 

usahajaya

Fun Poster
Messages
869
Joined
Oct 5, 2007
Messages
869
Reaction score
7
Points
15
Yang nie sejenis dengan cakra alam. Prana nama indon kat m'sia panggil tenaga dalam. Shakti sama dengan sakti cuma ejaan jer. Macam english US dengan english UK

Boleh cite detail sket x?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register