PRAKTIKAL di COMPANY WEBSITE DESIGNER SUNGAI PETANI

CG Sponsors




MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
closed closed closed
 
Last edited:
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
closed closed closed
 
Last edited:

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
wahh... TT bukk job..:)
 

senyum

Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,676
Reaction score
14
Points
25
contact 012 2442 684
website biasa boleh la. flash2 and animation tengah dok
menuntut lagi ni. x pro langsung lagi. stakat susun image tu boleh
la kot. coding/html ke jadah tu tak confident lagi. so, basically buat
image (slices, buttons etc.) tu boleh la.
 

LobiProjek

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2010
Messages
159
Reaction score
0
Points
10
Just nak berkongsi dengan kawan2 disini

Since aku dah guna service site ni , memang secure payment dan boleh bid, untuk mencari yang terbaik

Juga boleh digunakan untuk memasarkan produk

Pasal aku dah jumpa, terutama bagi freelancer di malaysia ni, aku nak berkongsi site yang bagus dari segi payment

untuk kerja2 freelance dan secure payment jugak untuk jual beli barang yang mahal, supaya tidak terkena scam

http://www.my-elance.com


sila2lah lawat

mana tau ada lubang bisnes korang kat sana tak kira la korang bisnes minded fizikal produk atau freelancer full time

good luck...
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
BUMP2...!! kami mencari praktikal student...meh2
 

shifa95

Junior Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
Untuk freelance2...mencari freelance sebelum ni

shed..sy berminat la nk wat freelance..n insyaallah dlm bln 7 ni sy pindah ke sg petani..tgh mncari kerja jgk ni..sy amik it ms kt u dl..kalau dpt kerja tetap lg bgus kt sg petani tu..:)
 

afifnajib

Freshie
Joined
Jan 3, 2009
Messages
41
Reaction score
1
Points
11
Moshed. Saya berminat untuk join program ni. Design-design sampel boleh tgk dekat SINI.

Rumah sy kat kulim ja. tapi masalahnya saya study dekat negeri sembilan. kalau kerja dari sini boleh x?
 

RazerCopperhead

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2009
Messages
399
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum, saya berminat nak buat freelance, saya boleh buat web design, graphic design and system dengan menggunakan PHP. Saya stay dekat perlis, kalau nak setup meeting, saya boleh pg ke sp
 
Sponsored Post
Top
Log in Register