PPC : KadKredit.com tawarkan RM0.05 setiap klik

CG Sponsors




hasfahron

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2009
Messages
125
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum semua...

Saya nak membuat pemberitahuan di sini, Hanz Gold Management yang beroperasi di Sungai Siput, Perak telah melancarkan sebuah program PPC yang masih diperingkat percubaan (BETA)... Apa yang mereka janjikan, walaupun masih dalam peringkat percubaan, diorang tetap bayar bonus yang sepatutnya kita terima..!

Bonus akan dibayar sekiranya JUMLAH Baki Semasa mencapai RM5.55 atau akaun kita mempunyai 111 jumlah unik klik... Bonus RM50 juga akan diberikan sekiranya kita berjaya menjual eBook diorang...

Syarat yang dikenakan pun tak ketat, cuma diorang akan pastikan tiada penipuan sepanjang kita menyertai program PPC ni. Saya menjemput semua warga CG untuk menyertai program PPC anak Melayu kita... Apa pun, yang paling best... PENYERTAAN ADALAH PERCUMA !!!

Klik iklan dibawah sekiranya berminat untuk menyertai program PPC yang KadKredit.com jalankan... Tak rugi kalau mencuba and untung kalau dah dapat bonus kan... :)



atau KLIK DI SINI..!
 
Sponsored Post

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
thanks bro topic yang sama xperasan..jom2 ramai2 kliks RM0.05 setiap kklik daftar secara percuma PPC affiliates
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
camne sistem ni, dah bace pun x paham la. klik dapat duit tapi website pasal kad kredit. kat sg siput utara ke. boleh cari office dia bila balik kg nanti. tt ada alamatnye?
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
masa login klik dekat daftar masuk ppc..sebab ada 2 login termasuk ahli affiliates.program ni sebenarnya affiliates bagi kadkredit.com

kalau ada yang klik tu pohon anda dapat RM50..tapi kalau sekadar survey jer anda dapat RM0.05..saper nak bagi bro..nanti admin akan bayar bila kredit sampai [email protected] 111 klik.

kalau xboleh try kat cni Kadkredit.com
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
111 click tu kena click kat mana???
 

black_pang5

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
299
Reaction score
2
Points
15
samer gak. tak boleh masuk. dah copy paste dari email tu. tp still tak boleh.:-?:-?:-?
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
ok 111 klik tu kita kena promote link kat orang lain yang klik..

bagi bro black-dah aktifkan link dalam email blum..kalau dah bro pergi web tu balik klik dekat DAFTAR MASUK..dalam ruangan login ada 3..DAFTAR MASUK IE,DAFTAR MASUK PPC,DAFTAR PPC.bro klik DAFTAR MASUK PPC baru leh login
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
aku baru 2 hari buat dah dapat 5.40...nampaknya ckit lagi nak cashout..admin dah keluarkan butang -tebus-

jom2 saper yang belum buat DAFTAR KAT SINI SEKARANG
 
Sponsored Post
Top
Log in Register