Wanted POWERBANK YOOBAO 11200mah MURAH2 DAN ORIGINAL

CG Sponsors




legendmerah115

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
434
Reaction score
1
Points
15
Salam semua warga CG.saya sedang mencari powerbank yoobao berkapasiti 11200mah dengan harga yang paling murah.yang pasti barang mesti ORIGINAL xmau tiruan.sape2 yang taw mintak share ye.dalam CG ni ramai gak yang jual tapi xtaw mana satu yg ori atau x.kalau sape2 dah beli dan ori,bolehla rekemen sekali ye.tq
 
Sponsored Post

powell

Active+ Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
4,406
Reaction score
68
Points
30
klu xsilap, kat cg ni jual yg ori dlm rm200..tpi xtau la tu kire mahal ke murah...ce search...
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,084
Reaction score
127
Points
33
Aku baru beli n dlm proses pembelian...
Kalau brg cun nant aku rekomen seller tu pd ngko...
:)cgrock:)cgrock
 

legendmerah115

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
434
Reaction score
1
Points
15
ade jumpa thread tu.still mahal lagi rasa.sbb ade mmbe jual yg ori rm180 je.kot2la ade yg lagi murah.
 

legendmerah115

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
434
Reaction score
1
Points
15
tgok dalam CG ni ade yg jual rm100 je xori.nak beli yang xori takut plak sbb orang cakap yg xori kapasiti die sebenarnya lagi rendah,tahla..sape2 yg dah beli yg rm100 tu share2la ea.ok x??berapa lama dah pakai,huhu
 

zukim5375

Fun Poster
Joined
May 3, 2010
Messages
356
Reaction score
0
Points
10
semalam aku tengok kart uptown damansara ader orang jual cuma 74..nak kater ori tak pasti...sebab aku pun nak cari yang paling murah ......heheheh
 

legendmerah115

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
434
Reaction score
1
Points
15
semalam aku tengok kart uptown damansara ader orang jual cuma 74..nak kater ori tak pasti...sebab aku pun nak cari yang paling murah ......heheheh[/QUO

xsilap yg aq taw kalau ori waranty 1tahun pastu boleh cek kod mnde tah kat laman web die huhu
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
semalam aku tengok kart uptown damansara ader orang jual cuma 74..nak kater ori tak pasti...sebab aku pun nak cari yang paling murah ......heheheh[/QUO

xsilap yg aq taw kalau ori waranty 1tahun pastu boleh cek kod mnde tah kat laman web die huhu
opps.. kedai yg mana ye? depan medan selera atau banggunan no 2 ?
 

iwanawi

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,142
Reaction score
8
Points
35
adik aku bli kt batu pahat..original..rm138
 
Sponsored Post
Top
Log in Register