To Sell Power Nest : Ekstrak Sarang Burung Utk Asma / Resdung / Masalah Kulit..Mesti Cuba!!

CG Sponsors




RYAL

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
POWER NEST


Power Nest ialah minuman kesihatan harian yang diadun daripada ekstrak sarang burung layang-layang asli dengan Ginseng. Ia amat sesuai diamalkan bagi mereka yang mementingkan kesihatan secara keseluruhan.Ia mengembalikan tenaga dan kecergasan, melancarkan perjalanan darah dan juga bersifat anti oksida.

Power Nest menggunakan sarang burung layang-layang yang diambil dari Gua Gomantong, Sabah. (Fakta : Gua Gomantong dikategorikan oleh WWF sebagai "Pengurusan Gua Sarang Burung Terbaik Dunia". Ia terletak jauh di dalam hutan simpan di Sandakan, Sabah dan tentulah ia jauh dari sebarang pencemaran. Oleh itu sarang burung dari Gua Gomantong adalah antara yang terbaik dan berkhasiat di dunia.)
Jadi disini, Power Nest memang menggunakan sarang burung layang-layang yang berkualiti tinggi.


Mengapa Anda Perlu Mengambil Maxifirm Power Nest :
Sarang Burung Mengandungi Zat-Zat Protein ( "Water Soluble Glyco Protein" ) Dan Mineral Yang Kaya Dengan Asid Amino, Karbohidrat, Kalsium, Sodium dan Potassium.

Power Nest berkesan membantu bagi mengatasi masalah khusus :
Asthma / semput / lelah / penat
Resdung / Alahan / Gatal-gatal
Masalah kulit seperti Psoriasis dan Eczema.
Batuk dan kahak​


Untuk Ibu-Ibu
Power Nest sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin seperti membantu memulihkan tenaga, mempercepatkan proses penyembuhan luka-luka dalaman juga sesuai untuk ibu-ibu yang bersalin melalui pembedahan

Lain-Lain
Mempertingkatkan keupayaan dan tenaga seksual. Memperbaiki keinginan bio-seksual secara semulajadi. Power Nest membantu lelaki menguatkan buah pinggang dan paru-paru
Khasiat protein yang tinggi dalam Power Nest boleh meningkatkan prestasi seksual secara semulajadi​




Testimoni


Pn Normallah - 48 tahun, Ulu Penggeli, Johor
Asthma dan resdung yang serius.


Pn Normallah ni bagitau, dia selalu terpaksa mengambil pam mulut atau inhaler. Dia ada 2 jenis pam, untuk siang yang biasa tu, yang malam pulak berbentuk bulat.
Alah kepada habuk dan makanan laut. Kalau tidur malam memang sentiasa menggonyoh hidung. Makanan laut memang tak boleh makan. Kalau ada udang kering ke dalam mee hoon pun tak boleh makan. Boleh membuatkan habis gatal gatal muka,hidung.

Setelah mencuba Power Nest sekotak, satu hari tu dia pegi satu majlis di Kluang, Johor. Ada la plak lauk udang. Dia tanya suami dia,nak cubalah makan udang ni. Suami dia cakap makanlah, kalau sakit pegi le hospital. Dia pun cubalah 2 ke 3 ekor. Biasalah..sedara mara yang dah tahu masalah kakak ni..apa lagi..ada yang cucuk jarum...'alah dah makan 2-3 ekor tu...alang alang makanlah betul betul.hahah..apalagi kak mala pun makanlah.
Dan selalunya..kesannya..malam karang mesti gatal satu badan ni.
Alhamduliilah..takde rasa gatal langsung.
Fuh..bayangkan..dah sekian lama tak makan makanan laut...kini dah boleh.

Dia pun hubungi semula...mintak bawak 20 kotak.
Jadi..apa kata cubalah Power Nest hari ni jugak..




Mohd Azim Irfan - 15 tahun
Putrajaya

Mak dia bagitau..setiap kali bangun pagi, mesti terus bersin tak berhenti. Pastu selsema. Azim bagitahu..hidungnya gatal sangat.
Setelah mencuba Power Nest sekotak, gatal-gatal tu dah takde lagi. Dan sekarang tiada lagi bersin pagi pagi.




Soleha - Kota Tinggi Johor
Masalah kulit yang kronik di betis dan belakang badan.

Soleha bersyukur sgt sebab masalah kulit yang dihadapi sebelum ini beransur baik setelah mengambil 3kotak Power Nest.



Mohd Amin
Saya suka aktiviti pengakap tetapi masalah lelah saya membuatkan pergerakan saya terbatas. Saya juga tidak dapat bersukan. Setelah mencuba Power Nest, pernafasan dan kesihatan saya semakin baik. Kini saya sudah boleh bermain bola dan mengikuti aktiviti sekolah yang saya gemari.


Mohd Asri
Saya selalu batuk dan kahak yang tersekat akibat merokok. Setelah mengamalkan Power Nest, saya tak lagi batuk dan kahak saya keluar. Ini membuatkan pernafasan saya lancar.



Cadangan Pengambilan
Power Nest dihasilkan dalam bentuk serbuk supaya mudah untuk disediakan dan diminum. Setiap kotak Power Nest mengandungi 12 bungkus/sachet. Hanya campurkan satu bungkus Power Nest dengan secawan air panas (120ml), kacau sehingga rata.

Ambil sebungkus Maxifirm Power Nest semasa perut kosong di waktu pagi dan sebelum tidur

DISAHKAN HALAL OLEH JAKIM


HARGA
Semenanjung Malaysia
RM 79.90 sekotak
Sabah & Sarawak
RM 82.90 sekotak

Kaedah Belian
Pembelian boleh dibuat secara online/offline.
Buat pembayaran melalui perbankan internet/CDM/ATM ke akaun di bawah dan email/pm/sms saya setelah membuat pembayaran.

MBB Akaun : 1140 9341 7720



Penghantaran :
Semenanjung Malaysia - Percuma
Sabah / Sarawak - mengikut timbangan


Hubungi saya
E-mail : [email protected]
Telefon/sms : 012 - 372 8751



DIGALAKKAN GUNA 3 KOTAK BERTERUSAN UNTUK KESAN YANG OPTIMUM

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

RYAL

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
Salam semua... sesapa yang ada masaalah seperti asma, resdung atau eczema boleh la cuba ye.. Insyaallah berkesan! :)cgrock:)cgrock
 

RYAL

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
Sejarah

Sarang burung telah diperkenalkan di Zaman Dinasti Tang. Pada zaman itu sarang burung hanya dinikmati oleh golongan diraja sahaja. Tetapi setelah yakin dengan khasiatnya, pemerintah Cina telah mengisytiharkan dan menggalakkan rakyatnya mengamalkan pengambilan sarang burung sebagai minuman alternatif. Amalan itu hingga kini diamalkan oleh kaum Cina di serata dunia.


KINI IA TELAH DIKELUARKAN OLEH SYARIKAT BUMIPUTERA UNTUK MANFAAT KITA BERSAMA.....

USAH RAGU....MARI CUBA

:)cgrock
 

RYAL

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
- Power Nest adalah campuran serbuk sarang burung dengan ginseng
- Power Nest diadun dari bahan asli dan bermutu tinggi
- Kuailiti dijamin kerana kuasa keberkesanannya terbukti sekiranya diambil berterusan
- Sebagai minuman alternatif untuk penjagaan kesihatan
- Penyediaan Power Nest mudah dan segera
- Nutrien di dalam Power Nest dijamin memenuhi segala keperluan nutrien harian kita
 

derde

Freshie
Joined
Feb 18, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Forums are always a main source of getting accurate information and provide you the handy results; you can get instant and reliable information which surely helps you in any field of your concern. I am post graduate in IT and HR. These days I am doing preparation of different online certifications and I found testking guide is the best helping source which is providing 100% authentic material. I also spend my extra time in surfing internet, listening music and playing games. After my exams I would like to join your group.

pool cleaners
 
Sponsored Post
Top
Log in Register