Power Gold Dot Biz Sdn Bhd (1036711-K) powergold.biz

Recommended Brokers


Sponsored Post

ghosmang

Freshie
Joined
Dec 25, 2006
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
saya setuju dengan abunz.. teruskan perjuangan anda.

sekarang ni ramai org digelapkan dengan duit.. sampai buta mata hati, mencuri duit orang lain secara halus. lepas tu boleh belanja duit2 tu tanpa rasa bersalah, bonus company bagi katanya... dari mana duit bonus tu datang kalau tak dari transaksi pendaftaran yg tidak adil (keuntungan berlipat ganda kepada company) aka riba.

secara jelasnya ada money game dalam tu.. apa tujuan menunjuk2 akaun keuntungan.. berapa ribu bonus dalam akaun.. dlm group uplines sibuk tunjuk keuntungan, pi melancong sana sini. .. tak lain utk pancing manusia yg lemah.

sedih melihat anak bangsa meranap anak bangsa sendiri.
 

ghosmang

Freshie
Joined
Dec 25, 2006
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
bisnes yg tulen takde nye orangnya nak tunjuk keuntungan sana sini.. cheap.

dunia ini sementara. jauhi riba (transaksi tidak adil, mengambil duit orang lain secara halus)

riba ada 73 cara.. dosa paling ringan adalah seperti anak berzina dengan ibu.

... mereka berkata, sesungguhnya jual beli itu sama dengan riba, padahal Allah telah menghalalkan jual beli dan mengharamkan riba. ...
(Al-Baqarah, 275)

akhirat kekal abadi.
 

aniee

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2008
Messages
147
Reaction score
3
Points
15
Up sikit..terbaik untuk org yn celik emas..:)paid
 

gabra

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2009
Messages
262
Reaction score
0
Points
10


hahahhaha nih positive kaki MENIPU.. ini basic bila joinT power MENIPU



JoinT basic rm450 dapat dinar bernilai rm150

lagi RM300 bayor upline bertingkat kat atas dan pairing kiri kanan


positib=ve konon ... bolo punya olang



Tahniah Abunz

 

jackgen2

Junior Member
Joined
Apr 6, 2015
Messages
71
Reaction score
1
Points
11


iya lebih kurang gitu la harganya ,,,,


tapi korang kena bayar RM3800 joint skim power MENIPU nih untuk pakej dapat goldbar bernilai rm1600

tak ker keja bolo ..... banyak beza tuh ....



ouhh gitu... byk tul kureng. :(scam

bgus beli emas kedai dah . senang betul2 dpt 3600.. kasau lak tu leh dapat.
 

gabra

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2009
Messages
262
Reaction score
0
Points
10
Dah banyak tahun tak singgah kat carigold. Agaknya untuk thread ini,
berapa ramai yang telah tertipu. Sesiapa yang dah tersedar dari kena tipu tu,
eloklah cuba nasihatkan yang lenlain dari tertipu dengan berbagai program yang samar samar.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register