Power Gold Dot Biz Sdn Bhd (1036711-K) powergold.biz

Recommended Brokers


nassirrani

Junior Member
Joined
Aug 21, 2012
Messages
66
Reaction score
0
Points
11
AR RAHNU YG TERIMA PRODUK AMETHYST SENARAI AR RAHNU YG TERIMA PRODUK AMETHYST
List Arrahnu yg terima produk dr Amethyst/Powergold:
1. Arrahnu Express
-Gold bar, dinar, brg kemas
2. Arrahnu Pos
-Dinar dan brg kemas
3. Koprimas
- Dinar dan brg kemas
4.Bank islam
- gold bar, dinar dan brg kemas
5. Bank rakyat
- brg kemas
6 . Arrahnu koperasi kelantan
- goldbar, dinar, barang kemas
7. Arrahnu Yapeim
- brg kemas
8. Arrahnu maidam terengganu
-gb,dinar,bk
 
Sponsored Post

Musafir Bumi

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2010
Messages
6,473
Reaction score
34
Points
75
🔊🔊Jgn Lupa📢📢...

hari Ahad 27/09/15 jam 2ptg
Rancangan Nona...
simpanan emas lebih baik & berniaga on9 dgn EMAS di Powergold.
Segmen Nona nanti akan mencerita ayu surirumah sepenuh masa menjual emas secara online...
 

nassirrani

Junior Member
Joined
Aug 21, 2012
Messages
66
Reaction score
0
Points
11
🔊🔊jgn lupa📢📢...

Hari ahad 27/09/15 jam 2ptg
rancangan nona...
Simpanan emas lebih baik & berniaga on9 dgn emas di powergold.
Segmen nona nanti akan mencerita ayu surirumah sepenuh masa menjual emas secara online...
terbaik....:d
 

fairyking

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2012
Messages
237
Reaction score
25
Points
25
🔊🔊Jgn Lupa📢📢...

hari Ahad 27/09/15 jam 2ptg
Rancangan Nona...
simpanan emas lebih baik & berniaga on9 dgn EMAS di Powergold.
Segmen Nona nanti akan mencerita ayu surirumah sepenuh masa menjual emas secara online...
Bagus ni. Mesti tonton
 

abunz

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
3,350
Reaction score
6
Points
25
Aku cabar hang..mai jumpa aku..face to face...kalau hg bukan keturunan pengecut mai jumpa aku face to face...aku bole ajar hang sapa yg ****...mai jumpa aku...aku cabar hg..atau hg memang jenis manusia dayus...ada org cakap hg ni spesisi babun..keturunan babun
Aku sentuh bab keturunan hang..saja nak bagi hang marah....supaya hang mai jumpa aku face to face...ada berani?...mai..mai..mai



talak otak punya olang ..

1grm sebulan konon pirahhh

sebelum beli 1grma tuh bak mai dulu RM double, triple ... nilai emas untuk jadi ahli ...

nak bagi bonus upline dan paring kiri kanan ... :eek: :eek: :eek:



 

nassirrani

Junior Member
Joined
Aug 21, 2012
Messages
66
Reaction score
0
Points
11


talak otak punya olang ..

1grm sebulan konon pirahhh

sebelum beli 1grma tuh bak mai dulu RM double, triple ... nilai emas untuk jadi ahli ...

nak bagi bonus upline dan paring kiri kanan ... :eek: :eek: :eek:



Abunz ni Pondan...Darai
keturunan kena tibai pun....still dayus!!
..takut nak jumpa aku face to face...one by one.....
MakPak hang keturunan Pondan kot.....tu aku cabar mai jumpa aku pun takoot nak jumpa....dasar pengecut!!!!
Lagi sekali aku cabar hang mai jumpa aku one by one.....atau mak pak hang memang dari keturunan bangsat pengecut...sebab tu lahir Abunz...si pondan..darai pengecut yg bangsattt..hahaaa:eek:
 

man84

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2015
Messages
925
Reaction score
0
Points
10
Ish3...mcm2..meniaga leklok la angpa semua..rezeki itu dr Allah..
 

abunz

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
3,350
Reaction score
6
Points
25


biaq pi kat dia ..

hidup menipu cam tuh ....

joint rm3800 dapat emas rm1500

yang lebih rm2300 bagi kat upline dan pairing kiri kanan ...

bolo punya sistem .. membantu haprak apa ....

harga emas ahli pun aku tengok lebih kurang sama harga dari pembekal lain ....

sebab tuh aku kata PENIPU

 

Zahar Julietbravo

Active+ Member
Joined
Feb 2, 2012
Messages
2,924
Reaction score
201
Points
33


biaq pi kat dia ..

hidup menipu cam tuh ....

joint rm3800 dapat emas rm1500

yang lebih rm2300 bagi kat upline dan pairing kiri kanan ...

bolo punya sistem .. membantu haprak apa ....

harga emas ahli pun aku tengok lebih kurang sama harga dari pembekal lain ....

sebab tuh aku kata PENIPU

La betul ke? tuan? baru nak join power gold ni:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register