BTC USD 37,359.7 Gold USD 1,818.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

power giler...

Sponsored Post

mike

Super Active Member
Messages
5,526
Joined
Apr 7, 2008
Messages
5,526
Reaction score
8
Points
65
dah tengok tapi tak astrokkk:D
 

mtjeneym

Fun Poster
Messages
997
Joined
Jul 12, 2008
Messages
997
Reaction score
2
Points
15
aku minat gila game ni:D:D:D

real ni.... aku pernah tengok sekali kat astro live world champion ping-pong tak silap aku tahun 2003 .

final antara korea ngan china , siap boleh tukar gelanggang cam tu gak.

memang power betul, aku pun tak paham boleh ke tak tapi dia orang tak berhenti tapi terus je main......:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

awok!

Active Member
Messages
1,498
Joined
Dec 7, 2008
Messages
1,498
Reaction score
57
Points
30
aku minat gila game ni:D:D:D

real ni.... aku pernah tengok sekali kat astro live world champion ping-pong tak silap aku tahun 2003 .

final antara korea ngan china , siap boleh tukar gelanggang cam tu gak.

memang power betul, aku pun tak paham boleh ke tak tapi dia orang tak berhenti tapi terus je main......:)cgrock:)cgrock:)cgrock

yg neh btol2 ke juz pertunjukan???:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register