Posmen area rumah aku ni tak senonoh!

CG Sponsors




eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
Salam..

Nak mengadu domba sket.. Posmen area rumah aku ni tak senonoh.. Ada ke dia malas nak hantar surat kat jiran2 aku, dia longgokkan aje kat mailbox rumah aku.. Kalau jiran sebelah xpe la, ini dah 3-4 rumah yang lain pun dia longgokkan sama, malas nak turun bukit kut.. Yang tak kenal pun ada, Komal Bahadur la, sape2 entah la.. Bil astro pun ada, katalog LENO pun ada, katalog AVON, macam2 lagi la.. Mailbox aku tu dah la kecik je.. Mentang2 rumah aku tu easy access, senang nak masuk..

Bapak aku pulak jenis tegar je taknak buat apa2 atau bagi surat2, kadang2 sampai jatuh ke tanah surat2 tu.. Kalau kenal xpe la, tapi kalau tak kenal nak bagi surat tu camne? Kalau bagi balik kat pejabat pos, dia datang balik kat mailbox aku haha.. Bapak aku dah nasihat posmen tu pun dia buat lagi..

Korang pulak camne?
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Salam..

Nak mengadu domba sket.. Posmen area rumah aku ni tak senonoh.. Ada ke dia malas nak hantar surat kat jiran2 aku, dia longgokkan aje kat mailbox rumah aku.. Kalau jiran sebelah xpe la, ini dah 3-4 rumah yang lain pun dia longgokkan sama, malas nak turun bukit kut.. Yang tak kenal pun ada, Komal Bahadur la, sape2 entah la.. Bil astro pun ada, katalog LENO pun ada, katalog AVON, macam2 lagi la.. Mailbox aku tu dah la kecik je.. Mentang2 rumah aku tu easy access, senang nak masuk..

Bapak aku pulak jenis tegar je taknak buat apa2 atau bagi surat2, kadang2 sampai jatuh ke tanah surat2 tu.. Kalau kenal xpe la, tapi kalau tak kenal nak bagi surat tu camne? Kalau bagi balik kat pejabat pos, dia datang balik kat mailbox aku haha.. Bapak aku dah nasihat posmen tu pun dia buat lagi..

Korang pulak camne?
Kau kumpul semua surat2 tu, poskan semula ke Ketua Pengarah Pos Malaysia....baru padan muka posmen tu !
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
amik gambar pos box tu, kalau boleh dalam bentuk visual bergerak, pastu pos kat TV3, TV3 memang suka bab-bab nak tunjuk diorang buat keja ni....mesti masuk buletin utama, dia akan siarkan background masa kredit di akhir siaran....
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
amik gambar pos box tu, kalau boleh dalam bentuk visual bergerak, pastu pos kat TV3, TV3 memang suka bab-bab nak tunjuk diorang buat keja ni....mesti masuk buletin utama, dia akan siarkan background masa kredit di akhir siaran....
Betul juga tu.... tak de pun, panggil si Mazidul ataupun Karam Singh Walia :D
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
haha masalahnya weekdays aku xde kat rumah.. tau2 balik penuh je
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
ko pancung jor tgn pusmen tu...pemaleh jgn kajo duk umah tido jor
 

rc36v4

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,072
Reaction score
13
Points
25
Salam..

Nak mengadu domba sket.. Posmen area rumah aku ni tak senonoh.. Ada ke dia malas nak hantar surat kat jiran2 aku, dia longgokkan aje kat mailbox rumah aku.. Kalau jiran sebelah xpe la, ini dah 3-4 rumah yang lain pun dia longgokkan sama, malas nak turun bukit kut.. Yang tak kenal pun ada, Komal Bahadur la, sape2 entah la.. Bil astro pun ada, katalog LENO pun ada, katalog AVON, macam2 lagi la.. Mailbox aku tu dah la kecik je.. Mentang2 rumah aku tu easy access, senang nak masuk..

Bapak aku pulak jenis tegar je taknak buat apa2 atau bagi surat2, kadang2 sampai jatuh ke tanah surat2 tu.. Kalau kenal xpe la, tapi kalau tak kenal nak bagi surat tu camne? Kalau bagi balik kat pejabat pos, dia datang balik kat mailbox aku haha.. Bapak aku dah nasihat posmen tu pun dia buat lagi..

Korang pulak camne?
call je 1-300-300-300 atau email kt [email protected], kalau diorang senyap gak...komplen dlm paper plak...:D:D
 

emkayzack

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2006
Messages
747
Reaction score
10
Points
19
oh posmen...xde keje nak cari keje..dapat keje wat camtu lak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register