POS Malaysia LAJU gila hantar barang. ko hade? - dah sampai selepas 9hari bekerja

Recommended Brokers


Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,559
Reaction score
123
Points
38
Salaam.

Mesti dah tahu kan pasal problem sistem diorang baru2 nie.

Patutnya parcel diorang hantar, dah kita kena gi collect kat poslaju lak.


Aku baru order barang Selasa lepas....shopee.
Hadiah besday untuk member kat MidValley (MV)


Elok2 leh sampai Rabu...sangkut kat Brickfields (B).
Dekat jer pun B dengan Midvalley.

Aku kat Ampang nak kena gi B untuk amik dan hantar sendiri ke MV?

Apa pasal sampai jadi camni?

Kita nak jimat masa dan kos...alih2 jadi camni lak.

Mohon sangat2 la kalau ada brader poslaju B baca ni, tolong hantarkan parcel aku.

Aku sanggup bayar duit minyak RM10.

ERA800828292MY
kenapa bro punya kes ni macam familiar satu kes kat fb comment? kebetulan sama. nama lokasi pengiirm.dan penerima
 
Sponsored Post

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,542
Reaction score
95
Points
30
pos malaysia ni perkhidmatan mel & bungkusan. ikut jadual tersendiri bila barang nak jalan.
poslaju pulak perkhidmatan kurier yg jalan setiap hari . tu dia bezanya banyak kat harga...
 

symori

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,877
Reaction score
263
Points
41
mana2 logistic company pun mcm tu...
lewat itu sebahagian dari cabaran...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register