• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

POS Malaysia LAJU gila hantar barang. ko hade? - dah sampai selepas 9hari bekerja

Recommended Brokers


Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,708
Reaction score
263
Points
83
Location
Fibonacci SnR, Kelantan
aku kalau order brg melalui shopee, aku pilih poslaju, sape lg nk support poslaju kalau bukan kita?

kalau tgk option penghantaran kt shopee pun, akan tulis kt situ poslaju lewat sehari berbanding syarikat2 cina yg lain.
 
Sponsored Post

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,708
Reaction score
263
Points
83
Location
Fibonacci SnR, Kelantan
poslaju hantar terus ke rumah dalam kawasan bandar. kawasan luar bandar poslaju hantar pada posbiasa. dalam tracking ada tulis P.L dengan P.O
posmen kerja 7 hari seminggu. hari jumaat pejabat pos tutup posmen kena kerja tak boleh cuti macam cikgu :eek:.
kampong2 postmen dah bagi nombor tapi orang kampong ramai yg degil tak mau bubuh nombor depan rumah. cayalah abam postmen boleh hafal nombor rumah punya banyak kampong.
btul2.. yg ni paling aku setuju.. abg posmen siap kenal lg rumah kt celah pelusuk kmpg mana pun.. syarikat lain xkan mcm ni punya.. nk cari rumah pun terkial2 kol..~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register