Porn Blocker - macamana nak block web lucah

CG Sponsors




decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
[/CENTER][/IMG]

Sofware ini digunakan untuk menghalang seseorang pengguna Internet daripada mencapai laman web lucah.

Dengan menggunakan perisian yang disediakan itu, kita dapat menapis atau menghalang kata carian atau keyword yang kita setkan. Kita juga boleh menapis dan menghalang menggunakan ip dan lain-lain carian yang mengandungi unsur tidak bermoral.

Perisian yang disediakan juga membolehkan kita melihat rekod web yang dicapai oleh pengguna pada komputer yang digunakan. Dengan ini kita boleh mengetahui web yang di capai dan diakses.

 
Sponsored Post

satriaguyzz

Fun Poster
Joined
Sep 9, 2008
Messages
928
Reaction score
0
Points
10
mesti tak laku ni sebab.....lu fikirlah sendiri...
 

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
sesuai utk cyber cafe ataupun utk ibubapa yg mempunyai anak2 yg x keluar bilik seharian sbb katanya sdg 'study' & buat 'research' utk assignment sekolah menggunakan internet.. :-?:-?:-?
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
ada cara lain tak selain guna software...

em pasal kalo uninstall software ni jd normal balik kan..??
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
boleh akses modem + router bagi sape2 yang Blotben DSL, boleh gune function URL filter, utk block keyword..

aku kat umah pakai cara ni je..sbb ade multi PC dan multi OS..

* Tools yang TT bagi ni boleh jugak diguna sebagai parental control untuk anak2...
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
boleh akses modem + router bagi sape2 yang Blotben DSL, boleh gune function URL filter, utk block keyword..

aku kat umah pakai cara ni je..sbb ade multi PC dan multi OS..

* Tools yang TT bagi ni boleh jugak diguna sebagai parental control untuk anak2...
oh ada la cara ni...:)cgrock

macihhh..hehe nak try lepas ni...
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
ok la ni drpade xde lnsung..
skurng-kurngnya ank2 kita dpat dsekat dr suf web xsenonoh 2..
lgpun xsume budk tau add remove or program..
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
ada cara lain tak selain guna software...

em pasal kalo uninstall software ni jd normal balik kan..??
Kalau anippo dah berkecimpung lama dalam porn industries tentunya tahu website porn dan laman web lucah tahap tegar level 7 iaitu level tertinggi dalam mencapai nikmat puncak kelucahan ada menyediakan UBAT mereka untuk yang nak tobat dan tak mahu dah layan benda lucah ni lagi..

Memang dah jadi hukum internet orang yg menghantar mencipta virus ialah orang yang sama mebuat UBAT antivirus. Jadi begitu juga dengan porn mafia godfather.

Berbeza dengan lain lain industries yang memerah duit anda untuk membeli langkah pencegahan antivirus dsb seperti industries gambling, jual senjata online like selling AK47, M16 gun etc., selling drug, cigarette or cigar, liquor arak..sebaliknya Porn industries memberi UBAT secara percuma sahaja.

Mereka tahu apa boleh memperdayakan anda dan apa yg boleh menjauhi anda dengan dunia porn red light...So anippo boleh pergi sini untuk hilangkan ketagihan sangat dengan seks tegar.
Code:
http://www.porn-free.org/non-Christian_help.htm
Tool membantu
Code:
http://www.porn-free.org/filter.htm
 

Robotix

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
hehe tq laling. Tu laling dah tambah lagi ubat menghilangkan ketagihan level 7 :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register