BTC USD 63,974.3 Gold USD 1,775.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Popia Mini Pedas Damansara..Rangup dan Pedas!!

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
e1.jpg

e2.jpg


Jadikan Popia Mini Pedas buatan 100% bumiputera (home made product)sebagai snek harian anda. Sesuai dijadikan snek sambil menonton televisyen, beriadah dan berkelah bersama keluarga, kawan2, juga sesuai dijadikan snek di majlis2 hari raya/rumah terbuka, jamuan & majlis rasmi, kenduri kahwin, doorgift pack dsb.
Penghantaran pos boleh diatur..

Harga 1/2kg : RM13.00
Harga 1kg : RM25.00



:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
Testimoni 1 :

parcofolgore said:
salam,
tq dah dpt popia tu..

komen: kalau buat sira lembap n lebih pedas lg ngam.. apa2 pun mmg best.tq


aku dah beli semalam..cod kat MCD kota damansara...mmg best..penghantaran cepat dan mudah.aku sampai je dah ada org tunggu nak bg popia ni.sampai rumah aku test...mmg rangup,sedap dan berkualiti...

p/s;harap tt dpt pedaskan sedikit dan pekatkan lagi sira pedas tu.kalau nak special order lebih sira boleh ke?atau tambah harga lagi sket kepada rm14 utk berat yang sama tapi lebih bersira...apapun terbaik...:)cgrock
 
Last edited:

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
Sambil2 kita berehat ni..Jom kita cuci mata ngan Popia Mini Pedas ..:)paid
 
Last edited:

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
Sebelum nak balik ni..jom kita order popia mini..sampai rumah nanti xde la kalut nak masak..makan popia pedas ini pun dah kenyang..
 

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
Jom sambar sekilo popia mini pedas..tak perlu goreng dan tak perlu menunggu minyak dipanaskan..dapat jer terus makan..boleh simpan berhari hari
:)paid
 

pertiwi

Super Active Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
6,131
Reaction score
30
Points
70
akak damansara area mana? please pm no fon...maybe nak bli..cod area akak je..kalau dekatla..
 

satria_girl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,318
Reaction score
1
Points
25
akak damansara area mana? please pm no fon...maybe nak bli..cod area akak je..kalau dekatla..

No fon dah ada kat atas sekali dgn gambar..sms akak,kita buat deal..sekali lagi akak published no fon akak..


:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register