Pool Beli EA Masuk Advance/Enhance

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10826
USD / JPY
109.999
GBP / USD
1.30569
USD / CHF
0.96978
USD / CAD
1.30774
EUR / JPY
121.908
AUD / USD
0.68396

CG Sponsors




fareastz

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
mintak update thread ni please, letak ss korang yg pkai ea ni please
 
Sponsored Post

loqueila

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
mungkn sebab ramai tersungkur, ada yg mengambil kesempatan jual EA ni kot. Sapa yg nak jual EA ni murah PM aku, aku nak tengok sapakah orang yg xtahu malu tu:eek:
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
jangan perli pada kawan kawan.. mereka pakai ea sebab 95% ketepatan..kalau dah jatuh dalam 5% lost.. itu ketentuannya.

saya pun pakai ea..so far alhamdulillah.. kena monitor supaya tak terlajak.. tapi bukan ea yg di bincang di sini la.

apa pun.sabar dan usaha lagi kawan semua
 

gaban77

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
853
Reaction score
1
Points
15
jangan perli pada kawan kawan.. mereka pakai ea sebab 95% ketepatan..kalau dah jatuh dalam 5% lost.. itu ketentuannya.

saya pun pakai ea..so far alhamdulillah.. kena monitor supaya tak terlajak.. tapi bukan ea yg di bincang di sini la.

apa pun.sabar dan usaha lagi kawan semua
yup bro..dh ketentuan nyer tue..kita hanya merancang...:)cgrock
 

Dene

Active Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
1,363
Reaction score
9
Points
25
jangan perli pada kawan kawan.. mereka pakai ea sebab 95% ketepatan..kalau dah jatuh dalam 5% lost.. itu ketentuannya.

saya pun pakai ea..so far alhamdulillah.. kena monitor supaya tak terlajak.. tapi bukan ea yg di bincang di sini la.

apa pun.sabar dan usaha lagi kawan semua
betul ke bro lost 5% je n 95% tepat? EA apa tu? martingle base ke?? :-?
 

zxcv

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2009
Messages
308
Reaction score
4
Points
15
mungkn sebab ramai tersungkur, ada yg mengambil kesempatan jual EA ni kot. Sapa yg nak jual EA ni murah PM aku, aku nak tengok sapakah orang yg xtahu malu tu:eek:
:eek::eek:Gua nak bg free je bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register