BTC USD 50,695.8 Gold USD 1,784.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pompuan mulut puaka!! Apa nak buat?

Penbiru

CG Top Poster Club
Messages
23,928
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,928
Reaction score
3,806
Points
201
Aku nak tanya korang semua macam mana nak buat ngan pompuan ni.

Ceritanya : Pompuan ni buat multivel.Mulut dia macam puaka.Suka sumpah seranah org.Dowline dia selamba kena maki.Org lain lagi la kena maki ngan dia.Staff marketing di syarikat multilevel yg dibuat buat tu selalu dia burukkan.Di hasutnya leader-leader lain supaya membenci staff tu.Lepas tu kalau dia berhadapan dengan leader A dia akan kutuk leader B.Kalau dia berhadapan dengan leader B dia akan kutuk leader A.Di hasutnya supaya org benci dengan leader A kalau dia tak suka leader A tu.Tapi kalau dia sakit hati dgn leader B dia boleh berbaik pulak dengan leader A supaya ramai lagi benci leader B.

Aku pun dah naik muak dan benci.Boring pun ada dengan pompuan macam ni.Selalu kalau dia telefon org berjam2 asyik dok cerita busuk pasal org.Pendek kata hati busuk la.Aku nak mengelak tak boleh.Tapi dalam hati benci dan bosan dah dengan perangai pompuan ni.

Kalau korang nak buat macam mana ye????
 
Sponsored Post

Syaffieq25

Active Member
Messages
1,221
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
Org mcmni tgu je la...suatu hari nnt mesti dia akan kena
 

lelakigila

Active+ Member
Messages
2,543
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,543
Reaction score
24
Points
35
senang jer....
rakam apa yg dia cakap tu....
lepas tu bagi dua2 tu dengar balik.... :eek: :eek: :eek:

Kalau tak pun ugut dia suruh byq kat hang bulan-bulan.... :)) :)) :))
 

the twelve

Active+ Member
Messages
3,064
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
cm cerekarama semalam pulak kat tv3 tu..#:-S
 

PinguSpy

Super Active Member
Messages
8,141
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
cuba anda hasut leader A dan B ckp yg perempuan tuh nak rosakan hubungan diorang :D
 

fotosintesis

Active+ Member
Messages
2,505
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,505
Reaction score
19
Points
25
best ayak ko 'pompuan mulut puaka' heheheh aku x minat pompuan jenis gini.
 

rayz

Legendary Member
Messages
13,038
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,038
Reaction score
758
Points
161
er

aku kalo dpt ppuan camni aku terajang jer.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register