::**POLL**::: Vote 4 Best Broadband for Money value...

CG Sponsors




The Best Broadband it Town....


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Assalamualikum,

mari kita buat poll akan service Broadband yang ditawarkan diMalaysia nei..servis yang mana paling berbaloi ngan duit anda.
 
Last edited:
Sponsored Post

Azrienaldinho

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2008
Messages
284
Reaction score
1
Points
15
maxis.. pasal so far x pernah wat hal lagik walaupun hspda kat umah aku agak kantoi..

xtau la org lain camne.. huhu..
 

VAMP

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,434
Reaction score
52
Points
130
terpaksa gune streamyx.. tiada pilihan.

dulu try guna celcom bb, siang je laju.. bile malam je terus jadi slow mengalahkan TM dial-up :p
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Assalamualikum,

mari kita buat poll akan service Broadband yang ditawarkan diMalaysia nei..servis yang mana paling berbaloi ngan duit anda.
bum.......
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
terpaksa gune streamyx.. tiada pilihan.

dulu try guna celcom bb, siang je laju.. bile malam je terus jadi slow mengalahkan TM dial-up :p
aku ingat celcom nyer service tip top....tp ruper2 nyer...x bes jugak ek :(:(#:-S
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
ak uguna stimix sebab dh 2 thun gunakannyer
 

Mrsham

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,708
Reaction score
101
Points
43
aku dah cuba maxis dan celcom berukbeng.... dua2 mcm *******
iklan jer mcm bagus, tp tak berbaloi langsung
 

VAMP

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,434
Reaction score
52
Points
130
aku ingat celcom nyer service tip top....tp ruper2 nyer...x bes jugak ek :(:(#:-S
tip top atau tidak.. itu kena ngk area gak bro. cth kat area umah aku, pilihan trbaik yg ada stakat nie cuma streamyx je la. :)
 
Last edited:

mostwanted

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
2,989
Reaction score
43
Points
30
tip top atau tidak.. itu kena ngk area gak bro. cth kat area umah aku, pilihan trbaik yg ada stakat nie cuma streamyx je la. :)
betul tu.pilihan yg terbaik setkat ni streamyx ja la.benda lain x sampai kt umah aku lg.:((
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
adakah stimik sememang nya yg terbaik utk anda??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register