BTC USD 51,415.2 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Politik di Malaysia Kotor?

Sponsored Post

lanbai

Super Active Member
Messages
8,041
Joined
Feb 26, 2008
Messages
8,041
Reaction score
5
Points
70
selama ni pn mmg kotor..
gan dakyah hasutan..
hasat dengki..
suma demi sapa..??
rakyat..??
:-?

"..kau fikir LAAHHH.."
(lirik lagu haizat)
 

shauki2u

Fun Poster
Messages
543
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
nak kata politik tu kotor, xle gak, tapi orang y terlibat dgn politik tu y melakukannya dgn kotor, itu y jadi masalah :mad:

itu pendapat aku la, any comment?
 

beepinkyz

Fun Poster
Messages
404
Joined
Jun 28, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
dah nama pon politik.. kotor lah..
politik = kotor
elakkan dari terlibat ye
 

amirrash

Active+ Member
Messages
2,842
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
poly= banyak
tick = kutu.

nama pun dah menunjukkan penghisap darah. hahha...
 

lanbai

Super Active Member
Messages
8,041
Joined
Feb 26, 2008
Messages
8,041
Reaction score
5
Points
70
nak kata politik tu kotor, xle gak, tapi orang y terlibat dgn politik tu y melakukannya dgn kotor, itu y jadi masalah :mad:

itu pendapat aku la, any comment?
dr individu tu sendri..
gan pepatah..
"kalau mahu hidup...???"
 

zkry

Super Active Member
Messages
6,718
Paid Membership
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
bila ada kepentingan peribadi, tentulah yang bersih jadi kotor...:D:D
 

kuhik

CG Top Poster Club
Messages
39,519
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
politik itu tidak kotor dan tidak pernah kotor. sebab politik itu sebahagian daripada Islam..sekiranya politik itu kotor, maka Islam juga kotor..takkan gitu plak?

yang kotor ialah orang dalam politik, bukan politik itu sendiri...

Benar?atau ada agenda tersembunyi oleh pihak-pihak tertentu untuk menjatuhkan PakLah and the geng?
Lu piki la sendiri!:-?

rasanya ini dah bukan agenda tersembunyi...memang dah jadi agenda terang-terangan rasanya...semoga Paklah and the geng jatuh cepat-cepat...
 

infosinar

Active+ Member
Messages
3,723
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
hai negaraku..
bosan dgn wayang2an pemerintah..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register