BTC USD 43,043.9 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Politik Bangsa Terkejut Yang Mudah Terpesona Pada Jenaka

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,855
Joined
Jul 1, 2008
Messages
35,855
Reaction score
2,715
Points
261
Awards
1
wak pornogor ni jgn pecaya lah

dua alam - dpn lain - blkg lain

naseb x kena tendang blk je

X leh buat pa.. next pru mcm umno menang je ni... Zahid jadi pm.. najib jadi penasihat..

Yg pasti selangor tak leh jatuh ke tangan umno.. aku tak nak noh udang jadi mb Selangor
 
Sponsored Post

Megat Al Fateh

Active Member
Messages
1,735
Joined
May 6, 2019
Messages
1,735
Reaction score
899
Points
81
zahid kena turun, jangan duduk atas sebab dah jadi liability

dia patut ikut mcm najib, turun bawah kalau ada kes mahkamah

next pm umno boleh bagi KJ.. bagilah org baru yg ada gaya dan boleh buat kerja

PRU15 ni dijangka semua party akan all out.. sampai titisan dakwat undi terakhir hehe..
 

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,855
Joined
Jul 1, 2008
Messages
35,855
Reaction score
2,715
Points
261
Awards
1
zahid kena turun, jangan duduk atas sebab dah jadi liability

dia patut ikut mcm najib, turun bawah kalau ada kes mahkamah

next pm umno boleh bagi KJ.. bagilah org baru yg ada gaya dan boleh buat kerja

PRU15 ni dijangka semua party akan all out.. sampai titisan dakwat undi terakhir hehe..

Mustahil la KJ.. tgk je barisan MT umno sapa.. takkan kasi kj
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register