BTC USD 28,070.7 Gold USD 1,982.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Polis tumpas taktik langgan pelacur guna WeChat.9 kali guna 1 kali percuma.

strom

Legendary Member
gem
Messages
17,846
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,717
Points
191
KUALA LUMPUR: Taktik pelacur yang menggunakan aplikasi media sosial, WeChat untuk mencari pelanggan tumpas selepas empat pelacur asing yang sedang leka melakukan seks diberkas di sebuah pusat urut, di Bandar Permaisuri, Cheras.

Serbuan yang dibuat Bahagian Maksiat D Tujuh (D7) Bukit Aman diketuai Asisten Superintendan Mohammad Md Jais turut menahan seorang lelaki yang* dipercayai bapa ayam dan juga pelanggan.

Sindiket berkenaan turut menawarkan satu langganan percuma selepas sembilan kali langganan.

Ia dikatakan modus operandi terkini untuk menarik lebih ramai pelanggan ke premis mereka.

Pelacur yang ditangkap adalah warga Vietnam dan Thailand selain didapati menyalahgunakan pas lawatan sosial.

Premis tidak berlesen itu juga didapati cuba berselindung dengan menggunakan iklan perkhidmatan urut tradisional.

http://www.astroawani.com/news/show/polis-tumpas-taktik-langgan-pelacur-guna-wechat-46882
 
Sponsored Post

strom

Legendary Member
gem
Messages
17,846
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,717
Points
191
Kuala Lumpur: Langgan 10 pelacur dapat satu percuma. Itulah tawaran istimewa melalui kad pelanggan setia ditawarkan sebuah pusat pelacuran yang berselindung di sebalik perniagaan urut tradisional.

Pusat maksiat itu yang terletak di Jalan Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri di sini, dikesan memberi tawaran urut batin dan seks percuma apabila pelanggannya yang berkunjung ke premis itu dengan mempamerkan kad keahlian yang ditanda sebagai bukti.

Malah bagi mengaburi mata pihak berkuasa, kad itu turut tertera perkataan perkhidmatan servis kereta untuk mengaburi pihak berkuasa.

Bagaimanapun tembelang kegiatan itu terbongkar apabila Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Bukit Aman diketuai Asisten Superintendan Mohamad Mohd Jais menyerbu premis itu jam 10 malam kelmarin.

Hasil serbuan mengejut itu polis berjaya menahan empat wanita warga Vietnam dan Thailand selain seorang penjaga premis berusia 28 tahun.

“Melalui risikan selama seminggu, kami mendapati dalang sindiket membawa wanita terbabit ke premis itu selepas pelanggannya memilih mereka melalui aplikasi ‘Wechat’.

“Melalui aplikasi itu, pelanggan boleh memilih wanita diingini dan sebaik persetujuan dicapai ‘bapa ayam’ membawa pelacur terbabit ke premis itu untuk diserahkan kepada pelanggan,” katanya.

“Pihak polis turut menemui kondom yang disembunyikan di dalam peti ais. Selain itu pusat urut itu yang beroperasi sejak enam bulan lalu tidak mempunyai lesen sah perniagaan,” katanya.

http://www.hmetro.com.my/node/4029

WANITA yang menawarkan khidmat seks ditahan polis bersama penjaga dan pelanggan.

25hmhm8.transformed.jpg
 
Sponsored Post

Top
Log in Register