USD MYR 4.07400 BTC MYR 200,046 Gold MYR 6,930.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Polis tendang, budak2 jatuh motor langgar divider

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,608
Reaction score
2,024
Points
201
Polis tendang, budak2 jatuh motor langgar divider
Kes d t tokong





 
Sponsored Post

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
715
Reaction score
207
Points
23
Kalau tak tendang, takdenya budak tu nak berhenti. Ingat lambai lambai budak tu nak berenti ke
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
24,297
Reaction score
1,884
Points
206
moral of this story?

- jgn langgar undang2 jalan raya
- jgn naik moto klu xdo lesen takdo helmet di kawasan yg ado potensi ditangkap polis
- klu polis suruh berenti, jgn lari & sila henti kan motor supayo ekau selamat dpd ditembak @ ditendang
- kecik2 taknak mampos, dah beso nyusahkan orang & play victim pulak

serius aku tak kesian pun
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,856
Reaction score
589
Points
121
Kecik lagi dah berani lari dari polis.
Dah besar nanti polis suruh berenti siap nganjing lagi.
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,608
Reaction score
2,024
Points
201
Info terkini

polis hambat
Budak tu lari langgor trafik lite
Pastu kene langgor kete
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,032
Reaction score
3,798
Points
236
xder SOP ke berkerumun macam tu, si botak tu apehal xder facemask :D
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,737
Reaction score
636
Points
116
bagi aku la kan..
next time roadblock kena ada high res. camera utk dptkan no plate moto ...
dh dpt no plate... esok lusa sita je moto
atau buat mcm kat US taruk permaidani ada paku2 kecik....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register