Polis ditawar beli barang curi

CG Sponsors




balqis07

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 27, 2010
Messages
30,953
Reaction score
294
Points
136
BUTTERWORTH - Seorang remaja ditahan kerana menjual barangan curi kepada seorang anggota polis di sini semalam.

Remaja berusia 18 tahun sebelum itu dilihat mundar mandir dalam keadaan mencurigakan di sebuah pasaraya di Jalan Raja Uda di sini sebelum dihampiri seorang anggota polis yang berpakaian preman yang kebetulan sedang bertugas di situ.

Anggota polis itu kemudiannya ditawarkan sebuah telefon bimbit berjenama dengan harga murah oleh remaja berkenaan yang mendakwa ‘sesak’ dan memerlukan wang untuk menjelaskan saman kenderaannya.

Bagaimanapun sebaik ditahan remaja itu kemudiannya mengaku telefon itu sebenarnya dicuri daripada seorang pekerja pasaraya berkenaan beberapa jam sebelumnya.

Remaja itu kini dalam tempoh tahanan reman untuk membantu siasatan bawah Seksyen 379 Kanun Keseksaan kerana mencuri.



sumber:http://www.sinarharian.com.my/polis-ditawar-beli-barang-curi-1.150407
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,655
Reaction score
21,082
Points
1,671
yg ak slu jumpa harga mahal xingat..nak jual tepi jalan harga kenala cantik

bkn budak je yg jual..orang tua pun ada
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
gelap masa depan
 

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
kt r nr serenbam bsepahh
 

Dewa19Kangen

Banned
Joined
Oct 2, 2010
Messages
8,902
Reaction score
3
Points
65
lain kali,curi dibagan,jual dinibong tebal,luar daerah,tu pun nak jadi penyamun..
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
kt r nr serenbam bsepahh
yes...dulu masa aku isi minyak kat shell situ...ada indon offer nak jual hp...aku cakap baik lu blah or aku report police
 

ijaljb

Super Active Member
Joined
Jun 20, 2011
Messages
5,340
Reaction score
5
Points
65
baru belajar menyamun dah kantoi dah....
lain kali belajar dulu baru menyamun...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register