Polis Buru Lelaki Rogol, Lacur Anak 13 Tahun

CG Sponsors




Sponsored Post

akudotcom

Super Active Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 17, 2007
Messages
5,382
Reaction score
1,068
Points
151
Fuhhh paedophile
 

hiduprakyat

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2010
Messages
589
Reaction score
40
Points
20
764284.jpg


KAJANG - Seorang bapa tergamak merogol dan melacurkan anak perempuannya di sebuah rumah di sini sejak tiga tahun lalu.

Menurut sumber, kes itu diketahui oleh ibu saudara kepada remaja berusia 13 tahun itu pada awal bulan ini.

"Remaja itu telah menceritakan kepada makciknya mengenai perbuatan terkutuk bapanya.

"Remaja itu mendakwa bapanya membawa lelaki yang tidak dikenali ke rumah berkenaan ketika ketiadaan ibunya untuk melakukan aktiviti seks dengan bayaran yang dianggarkan RM100," katanya ketika dihubungi Sinar Harian hari ini.

Sumber memaklumkan, mangsa yang merupakan anak sulung daripada empat beradik itu telah dibawa ke Hospital Ampang untuk pemeriksaan lanjut.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu dan memaklumkan kes masih dalam siasatan.


== sinar harian
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,862
Reaction score
191
Points
43
ex customer2 tu pun kena dicari dan didakwa juga...jangan lepaskan..
 

amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,576
Reaction score
95
Points
40
Kesian dapat bapak macam ni, musnah masa depan.

Kenapa kalau berita macam ni mesti papar gambar ketua polis ? Sepatutnya paparkan gambar suspek supaya senang di tangkap
 

faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
1,885
Reaction score
101
Points
43
siksa nya anak dia, da la kecik lg.
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,440
Reaction score
1,464
Points
206
sampai hati bapak ni rosakkan anak dio

klu pnjng umor bapak yg jahat tu, anak akan benci bapak tu sampai bilo2

klu dapek tau sapo jantan ni kito beduk sampai lembik pastu potong telor+burung dio, bior jadi auw2
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,425
Reaction score
394
Points
131
2 benda je akan jd kat anak dia,sama ada ketagihan sex atau fobia dengan lelaki
 

pokler

Active Member
Joined
Jan 13, 2008
Messages
2,387
Reaction score
15
Points
25
jenis yang macam ni layak dah dihukum tembak sampai mati.. tak layak bergelar bapa, layak dipanggil anjirrrrrr..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register