BTC USD 64,939.2 Gold USD 2,357.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pokok tumbang hempap landasan monorel, kereta di Jalan Sultan Ismail

Sponsored Post

Member dah start taichi2


Kalau ya pun bukan..tak yah nak berselera sangat nak bagi statement...tunggu sejuk sikit...

Nampak mcm nak lari tanggungjawab...

Orang mati kena hempap pokok......
" Eh pokok tu bukan aku punya "
 
kena kaji balik pokok besar tepi jalan2 ni...
cantik memang la cantik , tapi kalau jadi benda tak boleh control mcm ni nak salahkan siapa?
aku pun serious kadang2 seriau jugak lalu sesetengah kawasan jalan2 yg ada pokok mcm ni...
hujan sekarang tak macam dulu...ribut lagi....

siap ada tekorban lagi tu...
aku pernah kena ..datang jatuh ngam ngam aku sampai...terus langgar...alhamdulilah dahan kecih je
 
Kalau ya pun bukan..tak yah nak berselera sangat nak bagi statement...tunggu sejuk sikit...

Nampak mcm nak lari tanggungjawab...

Orang mati kena hempap pokok......
" Eh pokok tu bukan aku punya "
Zaliha pun nak backup DBKL. Dari semalam asyik kena balun je.
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register