Pokemon Go Hunting @ CG

Recommended Brokers


Pasukan Pokemon Anda


  • Total voters
    0
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,721
Reaction score
125
Points
83
susah mau fly lepas ni haha, klu update apps siap ade tag pokemon tu dpt dari mane
 

faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
1,589
Reaction score
75
Points
30
ko tap je attack mcm biase, nanti kat screen akan ade satu bar bawah ko punye power, klu ade 1 full ko tap and hold kat screen lama2 nanti ko punye pokemon akan buat special attack. Defence ko elak je la masa lawan ko serang hehe
cara nk elak. masa lawan gym ko akan perasan mcm ade spark warna putih kt skrin, lpas tu ko slide kiri/kanan. nt dia akan dodge kalo btol timing, kalo spam tap utk attack susah nk dodge.
 

farhan83e

Fun Poster
Joined
May 23, 2012
Messages
140
Reaction score
0
Points
10
masih lagi main pokemon go tapi slow sikit...masih menunggu feature PvP...buddy system ni tak best sangat, melainkan nak mengevolvekan monster, magikarp bole la jadi buddy takat 1km per candy ni pun lagi 160 candy nak kolek nak evolve gyradus, lain 3km,5km monster tak berbaloi dengan 1 candy
 

faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
1,589
Reaction score
75
Points
30
masih lagi main pokemon go tapi slow sikit...masih menunggu feature PvP...buddy system ni tak best sangat, melainkan nak mengevolvekan monster, magikarp bole la jadi buddy takat 1km per candy ni pun lagi 160 candy nak kolek nak evolve gyradus, lain 3km,5km monster tak berbaloi dengan 1 candy
berbaloi kalo pokemon tu susah nk cari :D
 

farhan83e

Fun Poster
Joined
May 23, 2012
Messages
140
Reaction score
0
Points
10
akhirnya, update baru ni, butang sign out letak kat atas haha
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,108
Reaction score
378
Points
81
tv9 tayang anime Pokemon. terbaiklah
siap dubbing bahasa melayu lagi
Pokemon Black and White isnin hingga khamis 7pm

facebook.com/TV9Malaysia/posts/1663122683714892
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,108
Reaction score
378
Points
81
siri tv terbaru Pokemon. company Animonsta akan bawak masuk ke malaysia

kakimuvee.net/boboiboy-bawa-masuk-pokemon-ke-malaysia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register