Pokemon Go Hunting @ CG

Recommended Brokers


Pasukan Pokemon Anda


  • Total voters
    0

StaRz_V

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
3,467
Reaction score
19
Points
25
cuti seminggu balik ganu, takde yang best...kolek bola je sampai penuh bag, kolek pidgey, widdle, caterpie, ratata otw balik kl, singgah rnr gambang, temerloh berganti2 duduk dalam gym, biru kuning biru kuning, sampei kl singgah old town cyber kasi lucky egg amik ko mass evolve, baru sampei level 22 :)paid
Terbaik woo.. Mass evolve tue mmg berguna..
 
Sponsored Post

tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,841
Reaction score
9
Points
25
melaka kat mana ?
aku melaka tak pernah jumpa lg pikachu
pikachu selalu muncul kat area hard rock cafe ngan muzium sinibina...dah dapat tangkap 3 ekor kat area tu:)paid
 

caklempong

Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,964
Reaction score
4
Points
25
masuk je dalam gym tu and pilih 6 pokemon terkuat dlm konye list pastu gaduh....time ko nampak lawan nak attack ko elak slide ke kiri or kanan aku rase dlm 2 kali pastu die berenti kejap, time ni ko plak serang then klu nampak die nak attack lg ko elak lg. Tapi kalu die pakai special power tak dapek la nak elak haha. So kene tgk dlm gym tu pokemon elemen apa contoh kalau pokemon tu elemen api die punye weekness rock/water/ground so ko kene pakai pokemen elemen 3 tu. bleh google "battle type strengths and weaknesses"

kalau da belasah semua ko crk satu pokemon ko letak dlm gym tu - then pegi ke shop belah atas kana ade bulatan hijau akan tunjuk 1 maksud ko da concer 1 gym, klu rase pokemon ko power ko try concer dlm 2 or 3 gym baru claim coin (klik bulatan hijau) tu nant dpt 10coin 1 gym and next claim after 20 hours.
saya masih tak faham cara nak serang guna special power dan defense.

nak tap skrin macam mane..aku kalut je taping..:))
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,795
Reaction score
282
Points
81
saya masih tak faham cara nak serang guna special power dan defense.

nak tap skrin macam mane..aku kalut je taping..:))
bila bar power penuh , tap and hold.. nnti attack special power..:)cgrock
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,725
Reaction score
126
Points
83
saya masih tak faham cara nak serang guna special power dan defense.

nak tap skrin macam mane..aku kalut je taping..:))
ko tap je attack mcm biase, nanti kat screen akan ade satu bar bawah ko punye power, klu ade 1 full ko tap and hold kat screen lama2 nanti ko punye pokemon akan buat special attack. Defence ko elak je la masa lawan ko serang hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register