PMC - Professional copywriting for your business

CG Sponsors




PMC_multimedia

Junior Member
Joined
Dec 31, 2008
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
Dear Carigold Customer



We Open!! 24 / 7 / 365

Pena Media Creativindo is a growing company specializing in professional copywriting. Copywriting will be presented for the following but not limited to:
1. Website content
2. Direct marketing material
3. Product reviews

We Offer

  1. Article Writing
  2. Product Review (Clickbank, Amazon, and Others)
  3. Directories Submission (Ezine)
  4. Sales Letter and Email Marketing
  5. Ebook Copywriting
  6. Corporate Website Writing
All Articles Are

  1. Pass Copyscape Premium
  2. Unique and Free Grammar Error
  3. Quick Delivery (10 articles only 3-4 working days)
  4. SEO-Based Article


Writing Sample
Contact Us For Quote



Special Discount
Like our facebook page to get big discount:
http://www.facebook.com/pages/Pena-Media-Creativindo/130735320322824

Testimonials
saya baru order 10 article dari PMC. saya berpuas hati dengan article2 tu. PMC jugak menyiapkan articles tu dengan cepat dan berkualiti. Saya dah submit 7 dari articles tu ke article directory dan semuanya sudah di apporve. Tq PMC.
good service
wow.. great.. this is my personal writer... i know this guys... very recomended.. i`m using his service for past 1 year.. very satisfied..
saya menggunakan servis PMC pada bulan Julai 2008 dan hingga ke
hari ini saya masih lagi menggunakan perkhidmatan mereka.

servis mereka direkemen kpd sy oleh ahli member WC iaitu Ajibtu

PMC berasal dari Indonesia dan kalau tak salah saya, writer mereka
mempunyai TOEFL (Test of English as a Foreign Language) dan di
antara mereka ada yang berasal dari Philippine.

Saya menggunakan perkhidmatan mereka untuk projek http://www.e-website.com
dan salah satu projek Adsense saya dan blog tersebut sudah pun dijual
dengan harga RM1180 pada bulan December 2008
ok, saya dh dpt 4 produk review (400-600pp) yg saya order dari PMC. saya order pada 2 jan lps. dan artikel saya siap pada 4hb. 2 hari je! produk review yg saya dpt mmg superb, professional dan terbaik. cuma 1 artikel ada prob. tapi pihak PMC dpt setel dlm masa 1hari. berbaloi la orang kata. pada yg nk try copywriting servis, saya rekemen team PMC ni. dorang ni dari Surabaya, very trusted copywriter. puas hati
Terima kasih kepada PMC kerana tugasan yang diberikan sudah dihantar hari ini.
recommended servis from PMC
ok.saya telah menggunakan service ni dan amat berpuas hati dengan hasil kerja nya. thanks bro.
hi adhika ( PMC )

Update :

problem settle..
Semuanya ok dan berpuas hati.
Thanks to adhika untuk support yang bagus & tip top.

Akan gunakan service dari PMC untuk artikel akan datang.









 
Last edited:
Sponsored Post

MLM-Insight.com

Freshie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Pena Media Creativindo is a growing company specializing in professional copywriting. Copywriting will be presented for the following but not limited to:
1. Website content
2. Direct marketing material
3. Product reviews

Here are few websites that already using our services:

Hosted Predictive Dialer & Call Center Software Solutions
Big Ticket To Wealth | How To Make Money Online -
Search Engine Optimization, Pay Per Click, Web Design - Formula SEO
Safari Game Lodge | Pondoro | Kruger National Park Border
www.e****ance.com
Photoshop Tutorial dot TV: The Best Photoshop Tutorials on Internet!
Jobs London
babycare-101.blogspot.com
Web Hosting, Dedicated Servers, Domain Name and Web Design by e-Hosting
www.twelvenatures.com

Now, we would love to offer to Malaysian to expand your business to the next level. Use professional copywriting service and your website will has a good page rank. Professional copywriting is the greatest tools in the internet marketing.

Please contact me if you are interested.
How to contact u bro? Any web address?
 

PMC_multimedia

Junior Member
Joined
Dec 31, 2008
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
the higher your page rank, the higher adsense income you can get. PMC will helps you to get that.
 

PMC_multimedia

Junior Member
Joined
Dec 31, 2008
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
Can you imagine how much you will get from adsense if you are using original articles from PMC??
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Contact my email and please send me all the price and your skills to help my site to gain more traffic.

Email : [email protected]

Thanks. :)
 

PMC_multimedia

Junior Member
Joined
Dec 31, 2008
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
Here is the quality of PMC work.

Please check

Photoshop Tutorial dot TV: The Best Photoshop Tutorials on Internet!

It is rank 1 in Yahoo Search Engine with keyword:
"photoshop cs3 tutorial"
"photoshop cs4 tutorial"

yahoo search engine is the biggest search engine after google.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register