Plugin Wordpress Percuma -All In One SEO Pack + 1 Berita Baik 1 Berita Kurang Baik

CG Sponsors




smartho18

Junior Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
72
Reaction score
30
Points
16
Sebelum kongsi apa-apa yang percuma ,nak inform korang dua berita ,satu berita baik dan juga satu kurang baik ,apakata kita mulakan dengan berita baik.pagi ini apabila saya login masuk ke gmail terdapat fungsi baru ,ada theme yang terdapat dalam gmail kita ,cantik juga dan banyak pilihan korang boleh lihat gambar yang dibawah ini .Best juga benda ini kadang nampak theme yang cantuk mood pun jadi baik juga .



Lepas berita baik apa kata kita ketahui berita kurang baik yang saya ingin kongsikan ,program Matched.co.uk telah pun tutup ,saya menerima email dari pihak yang berkenaan .kepada yang tak tahu Matched.co.uk tak payah tahu lah sebab program ini telah pun tutup .Dibawah ini adalah email saya saya terima dari pihak yang berkenaan .

MATCHED HAS CLOSED
==================

It is with much regret that we announce that Matched.co.uk has closed.

Matched has been running as a beta experiment for some time and, after much careful consideration, it has been decided not to progress the project to the next stage.

As a result, Matched will not be accepting new sign-ups and will no longer be assigning adverts to its current publisher base.

If you completed your last payment run before November 19th 2008, you will still be paid, but please note that no future payments will be made after this. Therefore, we recommend that you remove any Matched ads from your websites.

Thank you very much for being part of the Matched.co.uk experience and we wish you the best of luck for the future success of your websites.

Ini lah dua berita terkini ,jadi sekarang apa kata kita fokus ke topik hari ini ,ramai yang memberi idea kepada saya kalau boleh jangan hanya kongsikan ebook percuma sebab tiap hari makan sayur dah jadi boring ,kalau boleh beri software percuma ,grafik percuma ,wallpaper percuma ,semua percuma lah tu he he he ok hari ini saya tak nak bincang ebook percuma dan kita fokus Plugin wordpress yang korang mesti pasang di wordpress ,bagaimana topik ini korang boleh terima ? percuma juga kan ? tapi ialah plugin percuma ,ok sebagaimana kita ketahui plugin wordpress setakat ini sudah melebihi 1500 ,memang kita tak perlu pasang semua plugin ini tetapi ada beberapa plugin yang korang mesti pasang ,jadi hari ini saya akan kongsikan satu sahaja .

Plugin All In One SEO Pack adalah satu plugin yang mendapat sambutan yang ramai dan kegunaaan adalah supaya blog kita boleh berada di ranking yang teratas di search engine carian Google ataupun Yahoo ,jadi jika korang sudah baca banyak ebook panduan SEO adakah dalam ebook itu jelaskan kita perlu pasang plugin ini ataupun tidak terbaca ,masih tidak terlambat kerana kita masih download plugin ini denagn percuma .

Yang ingin download plugin ini korang boleh pergi ke 2 laman web ;

1) http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

2 ) http://wp.uberdose.com/2007/03/24/all-in-one-seo-pack/

Cara-cara untuk memasang plugin ini saya rasa tak payahlah cerita disini kerana tidaklah begitu susah ,senang sahaja ,tujuan saya tulis post ini adalah sebab ramai masih belum ketahui plugin ini ,untuk cara memasang di dalam 2 website ada menjelas dengan teliti ,korang boleh baca dari sana ye .

Em..oklah orang kata kalau nak bantu orang bantulah sehingga berjaya ,so saya ada dapat cari satu video di youtube yang memberi tunjuk ajar bagaimana install plugin ini ,korang boleh tonton video tu di bawah url yang saya berikan ,selama mencuba .

http://www.youtube.com/watch?v=BunDy2xMfeo&feature=related
 
Sponsored Post

l0n3duk3

Junior Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
83
Reaction score
1
Points
11
Good job..bnda2 mcm ni la yg kami suka...pree..hehe..pape pun thx sbb brkongsi ilmu..majulah kita untuk diri kita dan family..
 

zayed

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
523
Reaction score
27
Points
20
Sebelum kongsi apa-apa yang percuma ,nak inform korang dua berita ,satu berita baik dan juga satu kurang baik ,apakata kita mulakan dengan berita baik.pagi ini apabila saya login masuk ke gmail terdapat fungsi baru ,ada theme yang terdapat dalam gmail kita ,cantik juga dan banyak pilihan korang boleh lihat gambar yang dibawah ini .Best juga benda ini kadang nampak theme yang cantuk mood pun jadi baik juga .



Lepas berita baik apa kata kita ketahui berita kurang baik yang saya ingin kongsikan ,program Matched.co.uk telah pun tutup ,saya menerima email dari pihak yang berkenaan .kepada yang tak tahu Matched.co.uk tak payah tahu lah sebab program ini telah pun tutup .Dibawah ini adalah email saya saya terima dari pihak yang berkenaan .

MATCHED HAS CLOSED
==================

It is with much regret that we announce that Matched.co.uk has closed.

Matched has been running as a beta experiment for some time and, after much careful consideration, it has been decided not to progress the project to the next stage.

As a result, Matched will not be accepting new sign-ups and will no longer be assigning adverts to its current publisher base.

If you completed your last payment run before November 19th 2008, you will still be paid, but please note that no future payments will be made after this. Therefore, we recommend that you remove any Matched ads from your websites.

Thank you very much for being part of the Matched.co.uk experience and we wish you the best of luck for the future success of your websites.

Ini lah dua berita terkini ,jadi sekarang apa kata kita fokus ke topik hari ini ,ramai yang memberi idea kepada saya kalau boleh jangan hanya kongsikan ebook percuma sebab tiap hari makan sayur dah jadi boring ,kalau boleh beri software percuma ,grafik percuma ,wallpaper percuma ,semua percuma lah tu he he he ok hari ini saya tak nak bincang ebook percuma dan kita fokus Plugin wordpress yang korang mesti pasang di wordpress ,bagaimana topik ini korang boleh terima ? percuma juga kan ? tapi ialah plugin percuma ,ok sebagaimana kita ketahui plugin wordpress setakat ini sudah melebihi 1500 ,memang kita tak perlu pasang semua plugin ini tetapi ada beberapa plugin yang korang mesti pasang ,jadi hari ini saya akan kongsikan satu sahaja .

Plugin All In One SEO Pack adalah satu plugin yang mendapat sambutan yang ramai dan kegunaaan adalah supaya blog kita boleh berada di ranking yang teratas di search engine carian Google ataupun Yahoo ,jadi jika korang sudah baca banyak ebook panduan SEO adakah dalam ebook itu jelaskan kita perlu pasang plugin ini ataupun tidak terbaca ,masih tidak terlambat kerana kita masih download plugin ini denagn percuma .

Yang ingin download plugin ini korang boleh pergi ke 2 laman web ;

1) http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

2 ) http://wp.uberdose.com/2007/03/24/all-in-one-seo-pack/

Cara-cara untuk memasang plugin ini saya rasa tak payahlah cerita disini kerana tidaklah begitu susah ,senang sahaja ,tujuan saya tulis post ini adalah sebab ramai masih belum ketahui plugin ini ,untuk cara memasang di dalam 2 website ada menjelas dengan teliti ,korang boleh baca dari sana ye .

Em..oklah orang kata kalau nak bantu orang bantulah sehingga berjaya ,so saya ada dapat cari satu video di youtube yang memberi tunjuk ajar bagaimana install plugin ini ,korang boleh tonton video tu di bawah url yang saya berikan ,selama mencuba .

http://www.youtube.com/watch?v=BunDy2xMfeo&feature=related

utk blogspot takde ke? ni mcm utk wordpress je?
 

Robotix

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
memang best la gmail baru ni. baru bersemangat nak pakai gmail.
 

Labanon

Fun Poster
Joined
May 30, 2007
Messages
346
Reaction score
2
Points
15
Saya dah guna plug in ni... memang best :)

Hasilnya... blog 3000 unique visitor sehari! Power sehh recommended!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register