PLEO,robotic dinosour,ader saper dah beli ke?

CG Sponsors




PopIsDead

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,857
Reaction score
478
Points
41






cam best jer..

harga pon best gak..RM1699

ader sesaper dah beli ker?

more info>>pensonic.com.my

:)cgrock

pop
 
Sponsored Post

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
apa kejadahnye beli..
xda keperluan langsung..
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
ni utk yg jenis collect toy ni, berbaloi la bg diorng...

kadang2 toy collector ni x ksh pon rege brape...
 

PopIsDead

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,857
Reaction score
478
Points
41
ni utk yg jenis collect toy ni, berbaloi la bg diorng...

kadang2 toy collector ni x ksh pon rege brape...
aku giler gak..

tp ketaq gak..1.6k tuh..

ko gila aper plak? gilakomik...:-?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591






cam best jer..

harga pon best gak..RM1699

ader sesaper dah beli ker?

more info>>pensonic.com.my

:)cgrock

pop
kalau aku mampu pun aku tak beli...jangka hayat 3 hari saja paling lama kat tangan anak aku...lepas tu terburai isi perut robotik tu

:eek::eek::eek:
 

PopIsDead

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,857
Reaction score
478
Points
41
kalau aku mampu pun aku tak beli...jangka hayat 3 hari saja paling lama kat tangan anak aku...lepas tu terburai isi perut robotik tu

:eek::eek::eek:
huhu..

anak ko lebih robot dr robot tuh..

:))
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
elok lagi 3 ari tu boss,
dpt kt anak buah aku,mau tinggal bijik mata jerk..
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku giler gak..

tp ketaq gak..1.6k tuh..

ko gila aper plak? gilakomik...:-?
hehehe...

aku pn ske gak collect2 ni...

antara nye komik gan anime...:D

cam anime tu aku lagi ske beli dari download :))
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
gajet ni hanya utk mereka yg
nk bela pet tp keadaan xmengizinkn
(xde masa nk bg mkn, xdibenarkn membela haiwan, dll)....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register