Santai Please Girl.. jgn ambik gambar bogel dan save kt PC

CG Sponsors




Sponsored Post

kemey

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2012
Messages
2,786
Reaction score
80
Points
30
bro pm la kat tuan hamba gambar kerusi jati tu :))
hamba sudah kehilangan gambar kerusi jati yg diimport khas dari bali itu.. last yg hamba pernah melihat kerusi jati tersebut buat kali terakhir awal tahun lalu untuk mengambil hati adik hamba yg kesunyian....:eek:
 

Mr.Tab

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
3,073
Reaction score
15
Points
25
hahah..ada jugak yang ambik gambar sendiri
 

Ayim97

Freshie
Joined
Nov 11, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Points
33
its true bro..

aku pon ade crta sbnrya haha(pecah rahsia)..sbp dlu aku pon repair comp ga..psl ari tu customer lelaki lebih kurg dlm 40 lbih thun minta backup files sblum format pc dia..chek2 pnya chek tjumpa folder gmbr bogel anak dia bgmbr dpan cermin guna hpone..smpai skg aku ade simpan pic dia..mmg cun ah cewek ni bru form 5 je..:D
Jual kat aku.. aku sanggup beli dengan harga mahal.
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,046
Reaction score
231
Points
73
benda biasa je ni...dulu2 format laptop kawan perempuan biasa je ada koleksi citer blue...cuma gambar bogel xde jumpa lg setakat seksi tu banyak la haha kenangan betul...
 

Hafizz123

Freshie
Joined
Dec 3, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
betolla..klo gmbr tu orang yg kita kenal mmg menggigil kejap :)) xsangka betolla..kt luar bertudung xpenah tunjuk body kt orang

ak punya cerita malas nak share :p
betul..memang menggigil... Sampai hari ni kalau jumpa mesti teringat body tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register