Santai Please Girl.. jgn ambik gambar bogel dan save kt PC

CG Sponsors




Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,656
Reaction score
1,400
Points
201
ade gak awek sorang ni bekas member sekerja mintak cek kan laptop.. pastu aku cek2 ternampak la dia tgh posing gan baju tido.. comel je tapi sebb aku ni profesional awek tu mintak aku cekkan problem dan bukannya mintak aku godek2 gambar2 dia.. so aku baut bo.low la pic tu.. ingat la amanah org.. n aku diam je tak bgtau dia yg aku ternampak pic2 tu...
 

rain93

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,932
Reaction score
0
Points
20
ade gak awek sorang ni bekas member sekerja mintak cek kan laptop.. pastu aku cek2 ternampak la dia tgh posing gan baju tido.. comel je tapi sebb aku ni profesional awek tu mintak aku cekkan problem dan bukannya mintak aku godek2 gambar2 dia.. so aku baut bo.low la pic tu.. ingat la amanah org.. n aku diam je tak bgtau dia yg aku ternampak pic2 tu...
baju tido xgempak mne bro. bogel teruih org nk.haha
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,656
Reaction score
1,400
Points
201
baju tido xgempak mne bro. bogel teruih org nk.haha
naisb baik aku x jumpe gamabr2 mcm tu .. awek tu baik suci murni.. tuhan pelihara maruahnya
 

Bionik

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
8,222
Reaction score
59
Points
70
tepek pic tu sekali la TT... kalau tak kira scam thread ni...


:)):))
 

bspitih

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
3,078
Reaction score
2
Points
25
biasenye pmpuan yg save pic kat pc ni dia ade share kt someone :))

sbb kalo dia simpan saje2 xkan punye :p

biase ade yg mintak pic bogel tu ..tu dia amik n save kat pc :))
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
biasenye pmpuan yg save pic kat pc ni dia ade share kt someone :))

sbb kalo dia simpan saje2 xkan punye :p

biase ade yg mintak pic bogel tu ..tu dia amik n save kat pc :))
saya amat sokong pernyataan ini :eek::eek:
 

sniperelite

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2012
Messages
789
Reaction score
0
Points
10
ermmm....tu kat siggy kawan ada gambar baik punya..cer klik..cer klik..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register