Santai Please Girl.. jgn ambik gambar bogel dan save kt PC

CG Sponsors




amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,641
Reaction score
110
Points
43
baru semalam seorang uncle kat opis aku suruh aku
tengokkan laptop dia sebab tak bole guna modem broadband...

uncle tue agak kurang ilmu PC nie,
so aku tolong la tengokkan laptop dia..

aku tak sengaja tertekan my picture dia..
sekalai nampak gambar dia bogel depan webcam..
mungkin dia test webcam & tak sengaja save...

lepas aku tgk photo tu,
terus aku moody sampai aku batalkan niat nak tolong
fix laptop dia..
aku suruh dia antar kedai...
 
Sponsored Post

kemey

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2012
Messages
2,786
Reaction score
80
Points
30
xpe tuhan dah tunjuk awal2..skang ni nk bkawan dgn sape2 risau je cite2 gelap die kt belakang mcm mana..ssh nak pilih dah

hati ppuan ni lautan rahsia..chewah :))
Tapi sekarang awek secretary cun tuh dah kawin dah pun dengan qs sama tempat kerja dan awek tuh masih lagi menjadi secretary bos berkenaan.... tak dapat nak menjangkau akal aku.. kat umah layan laki.. kat opis layan bos.. pastuh outstation bos meeting....:eek:
 

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
Tapi sekarang awek secretary cun tuh dah kawin dah pun dengan qs sama tempat kerja dan awek tuh masih lagi menjadi secretary bos berkenaan.... tak dapat nak menjangkau akal aku.. kat umah layan laki.. kat opis layan bos.. pastuh outstation bos meeting....:eek:
cun kerrrr bg gmbirr
 

G.Spicy

Super Active Member
Joined
Mar 19, 2011
Messages
5,850
Reaction score
57
Points
70
Memang tabiat perempuan kut macam tu.

Dulu bekas ex aku pun pinjam henset aku, sebab henset dia rosak.
Sekali dia pulangkan balik. Mak aih. Buang tebiat ke apa minah ni.
 

usahawansticker

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
Memang tabiat perempuan kut macam tu.

Dulu bekas ex aku pun pinjam henset aku, sebab henset dia rosak.
Sekali dia pulangkan balik. Mak aih. Buang tebiat ke apa minah ni.
nape ngan ex bro tu? ada apa dlm henset tu? :">:">:">
 

xuckozz

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2010
Messages
137
Reaction score
0
Points
10
Dulu masa aku keje, aku repair laptop bos aku, backup2 data bos aku, pastuh chek data takut ada tertinggal, terjumpa gambar bugel secretary bos aku yg cun melecun sambil posing2 baring2 atas kerusi jati, tgk lokasi cam dalam kondo mewah... pastuh gambar bogel sambil potong buah , buah secretary lak amat ranum cam betik masak..... menggeletar seluruh badan aku tgk....
bro pm la kat tuan hamba gambar kerusi jati tu :))
 

rain93

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,932
Reaction score
0
Points
20
Memang tabiat perempuan kut macam tu.

Dulu bekas ex aku pun pinjam henset aku, sebab henset dia rosak.
Sekali dia pulangkan balik. Mak aih. Buang tebiat ke apa minah ni.
ada simpan lg x bro?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Thread nie dah jd mcm thread penambah dosa jer..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register