Santai Please Girl.. jgn ambik gambar bogel dan save kt PC

CG Sponsors




9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
pada minggu lps kwn aku pinjam laptop officemate dia sbb laptop rosak .. dia org
pinjam skjp jer 10 min .. lps tu tjunpa gambar bogel dia smbil posing ambik dgn phone
slps mndi kot

ooot lupaaa kwn aku laki.. offimate dia prempuan


moral kt sini
jgn la save kt pc

ape benda la..tu kan laptop dia.

dia nak amek gambar bogel dia pn..nak simpan kat laptop dia.

sukati dia la..x salah pn. bukan dia sebarkan pn..

cuma masalahnya org pompuan mmg kureng abb komputer ni..n x reti hidden benda private.

so korang godek2 laptop dia, terjumpe plak..
 
Last edited:
Sponsored Post

Luqmanul Hakim

CG Top Poster Club
Joined
Mar 17, 2010
Messages
23,318
Reaction score
4,838
Points
196
OK, jadi apa yang Thread Starter nak tanyakan kat rakan rakan dan Masta Masta CG nie sebenarnya?

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
125
Points
123
ape lg..ajak main je la :))
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
opismate ko yg pompuan terus tak dpt lupekan ke ape?
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,443
Reaction score
1,170
Points
201
melayu ke non melayu? menarik dikongsi bersama... huahuahua...
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
lawa ke pompuan tu?

Kalau tak tak payah share la.

Kalau cun Sharing is Caring. Ada save?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register