BTC USD 23,141.7 Gold USD 1,927.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

please bace...><><

Mimieyza

Freshie
Messages
36
Joined
May 23, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Harikiamat akan segera tiba dan batu bintang akan terbit, Al'Quran akan hilang dan matahari akan dekat diatas kepala, saat itulah manusia akan panik. Itulah akibat dari kelakuan mereka yang selalu menuruti hawa nafsu dalam jiwa. Dan Barang siapa yang menyebarkan surat ini sebanyak 20(dua puluh)lembar dan disebarkan kepada teman-teman/rekan-rekan anda atau Masyarakat Islam sekitarnya,maka percayalah anda akan memperoleh setelah dua minggu kemudian.Telah terbukti pada seorang pengusaha di Bandung,setelah membaca dan menyalinnya juga menyebarkan sebanyak 20 (dua puluh) lembar, maka dalam jangka waktu 2 (dua) minggu kemudian,dia mendapat keuntungan yang sangatluar biasa besarnya. Sedangkan terhadap orang yang menyepelekannya dan membuang surat ini, Dia mendapat musibah yang besar...

I just c0py and paste...
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,646
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Harikiamat akan segera tiba dan batu bintang akan terbit, Al'Quran akan hilang dan matahari akan dekat diatas kepala, saat itulah manusia akan panik. Itulah akibat dari kelakuan mereka yang selalu menuruti hawa nafsu dalam jiwa. Dan Barang siapa yang menyebarkan surat ini sebanyak 20(dua puluh)lembar dan disebarkan kepada teman-teman/rekan-rekan anda atau Masyarakat Islam sekitarnya,maka percayalah anda akan memperoleh setelah dua minggu kemudian.Telah terbukti pada seorang pengusaha di Bandung,setelah membaca dan menyalinnya juga menyebarkan sebanyak 20 (dua puluh) lembar, maka dalam jangka waktu 2 (dua) minggu kemudian,dia mendapat keuntungan yang sangatluar biasa besarnya. Sedangkan terhadap orang yang menyepelekannya dan membuang surat ini, Dia mendapat musibah yang besar...

I just c0py and paste...


Peringatan kau tu baik, tapi yg aku gelapkan tu tak boleh dipercayai.
 

moneymaker

Active Member
Messages
1,029
Joined
Dec 11, 2006
Messages
1,029
Reaction score
2
Points
25
aku igt lg taun lpas aku dpt surat cenggini suruh post 10 org klu xpost akan ditimpa musabah..malam tu jgk aku post ckup2 10 org suma report mnyatakan org yg aku anta msg brantai nie trima...kowunk nk tau pe jd sok nye kat aku?



dengan ke*****an yg amat sgt sorang mamat nie tlah brlanggar bontot kete aku n hancus blakang bontot kete aku...n then pd mse yg same mmber aku yg pd mlm sblomnyanya aku anta msg brantai ni dkt die tau ape dier ckp... aku anta xckup 10 org tu yg dtimpa musabah...tp pd aku benda ni dtentukan olehNya so kte sbg hamba yg lemah just REDHA dgn KetentuanNya
 
Sponsored Post

Top
Log in Register