Plaza GM? Tempat apa tu?

CG Sponsors




AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
http://www.plazagm.com.my/index.asp
aku tak pernah tau tempat ni wujud...
masa hujung minggu lepas, biras aku bawak aku gi sana...
memang kat situ kala korang round dari tingkat 7-ground level...pening kepala..sebab situlah pusat pembeli borong barang aksesori perempuan, baju, beg, jam tangan(ada 2 tingkat yg jual jam saja)

pendek kata kalau korang nak borong situ dan buat niaga..sure berbaloi...

bagi sapa2 yg minat nak niaga tudung perempuan yg terbaru..pi la cari kat tingkat 7..ada satu kedai tu yg memang senang nak runding...

kat tingkat 7 tu gak ada satu kedai yg jual seluar jeans branded yg susah nak jumpa kat tempat lain...

kalau nak cari jam tangan yg unik...pi round dari tingkat 3 kebawah..

tapi satu je la...korang tak leh beli 1 je..kena beli paling kurang 12...sebab beli borong...tapi ada gak yg jual 1..ikut harga pasaran....
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Dimana tu....
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
tgk la kat link tu...area chow kit...
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
haa bru aku tringt, aku penah gi dlu, tp tu la, klu nk beli jam, xkn nk beli bnyk2 lak...aku nk pkai utk diri sendiri
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
ada kedai yg boleh beli 1...aku beli 3..jenis macam2..adidas..nike..levis...
 

five_soul

Active+ Member
Platinum Member
Joined
May 9, 2008
Messages
2,595
Reaction score
15
Points
25
Jgn tgk kat dlm Plaza GM sahaja. Kat depan2 Plaza GM tu pun adalah kedai borong. Sesapa nak mula/start berniaga pasar malam/online/kedai etc boleh la riki2 kat sana.
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
hmmm...area depan plaza gm tu risau gak aku nak round...takut org salah faham aku cari mende lain...tapi yg pasti kalau musim durian..area tu la pemborong bawak lori utk jual...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register